صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 26

موضوع: عدم فیلـتر یا دیر فیلـتر شدن یک وبسایت

عضو جدید Jime آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    57
    تشکر شده در
    47 پست

پیش فرض پاسخ : عدم فیلـتر یا دیر فیلـتر شدن یک وبسایت

نقل قول نوشته اصلی توسط qasem1368 نمایش پست ها
    دوست عزیز همه خبر ندارن..الانم 10مورد سایت و بیشتر من میتونم در پی وی برات نام ببرم. راستی آزمایی کردم ..روی هوا حرف نمیزنم و مستند دارم حرف میزنم.
    لطفا مستندات رو برای من بفرست تا بررسی کنم
    منم سایت دانلود دارم که ***** میشه اگه شدنی باشه حاضرم سرمایه گذاری کنم

2. # ADS

عضو انجمن taranoome آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    224
    تشکر تشکر شده 
    398
    تشکر شده در
    308 پست

من خودم زخم خورده هستم که این کار رو میکنم سایت موزیک پربازدید داشتم با 25 مورد رتبه 1 تو نتایج رو داشتم از چیلترینگ ایمیل اومد که باید پاک کنی منم کلش رو پاک کردم بعد از اینکه پاک کردم زدن سایتمم ***** کردن در تمام ناباوری موندم که منی که پاک کردم کل مطالب و محل میزبانی سایت هم ایران بود و اعلام کردم بهشون که مطالب پاک شده چجوری زدن سایت رو از دور خارج کردن
    شمایی که میگی دائم سایتم ***** میشه بیا روش ریداکت مطالب به سایت جدید رو بگو برام ممنون

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    531
    تشکر تشکر شده 
    283
    تشکر شده در
    170 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Jime نمایش پست ها
    عزیز نمیشه اگه میشد سایت های خیلی معروف تری قبل از شما انجام میدادن
    اپلیکیشن ها و نرم افزار ها رو میشه اینکار رو کرد اما دامنه رو نمیشه
    ایشون دارن میگن یکی رو میشناسم پول میگیره نمیذاره فیل تر بشید . منتظره بهش پیغام بدید برای معرفی شما به طرف ...
    در ضمن از این سوتی ها زیاد دیدیم ...
    نمونش سایت خودم که ساب دامینش رو فیل تر کردن ولی ادرس خود دامین فیل تر نکردن و تا مدتها فیل تر نشد !
    این سایت هم احتمالا قبلا فیل تر کردن و بعد رفع فیل تر کرده ولی سوابقش مونده تو سامانه
    و یا در حالت خیلی محال یکی داره از این راه کاسبی میکنه و بزودی گندش در میاد !

تشکر تشکر کرده 
    224
    تشکر تشکر شده 
    398
    تشکر شده در
    308 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 0editor نمایش پست ها
    من به اون دوست عزیزم که پیام خصوصی فرستاد و سایتی داد گفتم بیکار نیستم برم سایت مردمو گزارش بدم دور از انسانیت یکی با هزارامید و نخوابی و...اورده بالا اوقت من.... ولی اینجا بدین ادرسارو تست میکنن بچه ها یا تو پی تی بزارین اونقدر گزارش میدن که فیل تر میشه چون تجربه ثابت کرده
    این سی دی ان محلیو...هم کشکه این سایت هم داره کلودفلر استفاده میکنه وگرنه مطمعن باشین سایتی مثله رادیوجوان خیلی جلوتر این کارو میکرد یا سایتا دیگه
    99درصد صاحبان این سایتا دستی دارن تو فی لترینگ یا از خودشونن که فی لتر نمیشه موارد مشابه زیاده کارمنداشون که سایت دارن و فی لتری نمیشه می تونید از این ادرسا پیگیر شین چرا این سایتا فی لتر نمیشن
    https://internet.ir/contactus.html
    http://my.gerdab.ir/
    https://www.cyberpolice.ir/reports/all
    و ادرسا دیگه که خوبیت نداره بدم چون اونیم که بلد نیست یاد میگیره میفته به جون سایتا مردم هی گزارشو....

- - - Updated - - -

بله شمارو میشناسم ساییتون خیلی تلاش کردین اینجا هم خیلی دنبال رفعو...بودین حیف شد واقعا جالبه که نکس وان موزیک یا فیلم تو موویو....فی لتر نمیشه خیلیا میگن با کارمنداشون رفیقن و... خدا داند
    جالبتر اینه که این سایت هایی که ***** نمیشن اصلا تو ساماندهی ثبت هم نیستن
    الان بیشتر سایت های جدید مثل اپ موزیک و موزیک فا اهنگ های غیرمجاز رو میزارن ولی داخل سایت بهش اشاره نمیکنن و برای عکس از گل و بلبل استفاده میکنن فقز داخل عنوان سئو و توضیحات سئو اسم خواننده رو میبرن الان شما بری ببینی اهنگ هایده و مهستی هم تو سایتشون هست

- - - Updated - - -

ولی یکی از دوستان میگفت رو سایت میشه پروکسی زد ولی قطعی سایت زیاد میشه از خارج پروکسی بزنی به داخل میدونید که میزبانی داخل *****ینگ عملا غیرفعال هست ولی سایت در خارج باز نمیشه ولی اگه میزبانی خارج باشه و از پروکسی داخلی استفاده کنیم سایت هم در خارج و هم داخل در دسترس هست این وب سایت ها هم که قبلا زیر نظر داشتم و ***** نمیشدن در داخل مطالبشون بروز بود ولی از ای پی خارج که استفاده میکردم مطالب مال 24 ساعت گذشته رو نشون میداد ولی الان یکی شده

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    16
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 0editor نمایش پست ها
    من به اون دوست عزیزم که پیام خصوصی فرستاد و سایتی داد گفتم بیکار نیستم برم سایت مردمو گزارش بدم دور از انسانیت یکی با هزارامید و نخوابی و...اورده بالا اوقت من.... ولی اینجا بدین ادرسارو تست میکنن بچه ها یا تو پی تی بزارین اونقدر گزارش میدن که فیل تر میشه چون تجربه ثابت کرده
    این سی دی ان محلیو...هم کشکه این سایت هم داره کلودفلر استفاده میکنه وگرنه مطمعن باشین سایتی مثله رادیوجوان خیلی جلوتر این کارو میکرد یا سایتا دیگه
    99درصد صاحبان این سایتا دستی دارن تو فی لترینگ یا از خودشونن که فی لتر نمیشه موارد مشابه زیاده کارمنداشون که سایت دارن و فی لتری نمیشه می تونید از این ادرسا پیگیر شین چرا این سایتا فی لتر نمیشن
    https://internet.ir/contactus.html
    http://my.gerdab.ir/
    https://www.cyberpolice.ir/reports/all
    و ادرسا دیگه که خوبیت نداره بدم چون اونیم که بلد نیست یاد میگیره میفته به جون سایتا مردم هی گزارشو....
    دوست عزیز یعنی شما میگی سایتا آشنا دارن در *****ینگ؟ من در پی وی گفتم که اگر به گزارش ساده مردم هست که باید تابحال سایت مذکور بارها فیـلتر میشدبا گزارش ساده ***** نمیشن و حتما روشی هست که ماها بلد نیستیم

تشکر تشکر کرده 
    224
    تشکر تشکر شده 
    398
    تشکر شده در
    308 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط qasem1368 نمایش پست ها
    دوست عزیز یعنی شما میگی سایتا آشنا دارن در *****ینگ؟ من در پی وی گفتم که اگر به گزارش ساده مردم هست که باید تابحال سایت مذکور بارها فیـلتر میشدبا گزارش ساده ***** نمیشن و حتما روشی هست که ماها بلد نیستیم
    اون عزیز چه قیمتی رو گفتن؟
    اطلاعاتشون رو پ.خ کنید برام

عضو جدید larsa.soft آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    219
    تشکر شده در
    160 پست

یه نمونه براتون میزارم خیلی جالبتره

برین تو گوگل مثلا این کلمه رو سرچ کنید

سایت همسریابی چالدران

یه سایته میاد . تقریبا سوم . به نام . 44n.ir

جالب اینجاست روش کلیک کنید ریدایرکت میشه به ادرس دیگه . جالبتر از اون این که ریدایرکت رو اصلا گوگل نمیفهمه کلا تو اون ادرس اصلا محتوا نیست . که هیچ اون سایتیم که ریدایرکت میشه اونم اصلا مجتوایی در اون مورد نداره

خیلی جالبه نه . به دیسکرپشنش دقت کنید

مهمتر اینکه اصلا دامنش ***** نمیشه اینش جالبه

هم به ریدایرکتش دقت کنید هم به دیسکریپشنش و غیره .

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    16
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط larsa.soft نمایش پست ها
    یه نمونه براتون میزارم خیلی جالبتره

برین تو گوگل مثلا این کلمه رو سرچ کنید

سایت همسریابی چالدران

یه سایته میاد . تقریبا سوم . به نام . 44n.ir

جالب اینجاست روش کلیک کنید ریدایرکت میشه به ادرس دیگه . جالبتر از اون این که ریدایرکت رو اصلا گوگل نمیفهمه کلا تو اون ادرس اصلا محتوا نیست . که هیچ اون سایتیم که ریدایرکت میشه اونم اصلا مجتوایی در اون مورد نداره

خیلی جالبه نه . به دیسکرپشنش دقت کنید

مهمتر اینکه اصلا دامنش ***** نمیشه اینش جالبه

هم به ریدایرکتش دقت کنید هم به دیسکریپشنش و غیره .
    واقعا این مسئله فیلـترینگ داره جالب و جالبتر میشه و ابعاد جدیدی داره کشف میشه

عضو جدید Jime آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    57
    تشکر شده در
    47 پست

یکی از این سایتا رو من آمارشو درآوردم ظاهرا چند ماه تعطیل بوده و دوباره برگشته

اما اون سایتی که میگین زده ***** شده ولی ***** نیست به احتمال زیاد قضیه همون رانت و پارتی بازیه
    سایت خودی ها رو بدون اینکه ***** کنن میذارن تو لیست ***** شده ها تا اگه کسی گزارش داد ثبت نشه

تشکر تشکر کرده 
    224
    تشکر تشکر شده 
    398
    تشکر شده در
    308 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Jime نمایش پست ها
    یکی از این سایتا رو من آمارشو درآوردم ظاهرا چند ماه تعطیل بوده و دوباره برگشته

اما اون سایتی که میگین زده ***** شده ولی ***** نیست به احتمال زیاد قضیه همون رانت و پارتی بازیه
    سایت خودی ها رو بدون اینکه ***** کنن میذارن تو لیست ***** شده ها تا اگه کسی گزارش داد ثبت نشه
    تو این مملکت هر چیزی رو ببینن پرسوده برای مردم عادی بد میشه و برای خودشون خوب میشه مثل سایت های فیلم که نمونه های وطنیش کم نیست خودشون فیلم ها رو بدون سانسور دارن ارئه میدن الان هم رو موزیک دارن پیاده سازی میکنن البته رو سایت های مجله خبری هم دارن گیر میدن که اونم خدا بخیر کنه

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع