نقل قول نوشته اصلی توسط 0editor نمایش پست ها
ادرساشونو اینجا بده یا تو پی تی بنداز بعد 48ساعت ببین فی لتر میشن یا نه هیچ راهی نداره وقتی یکی از گزارش بده از اونور فی لتر میشه قدیم یه راه بود مثلا ای پی سایتا گرداب و فتا و قوه قضاییه و...بلاک میکردی ورود نکنن یا یه زمونی ssl میخریدن بچه ها بعد دیدن ای پیاشون بلاک شد و سایتا لود نشد یا از دسترس خارج میکردن یا به شکل لاگینی طراجی میکردنو....ببین وقتی کسی گزارش میده و شات میگیره با عکسو محتوا میده دستشون اوناهم راحت فی لتر میکنن امیدوار باش به همین فی لتر چون اگه بیکار باشن یا حقوق نگرفته باشن پرونده سازی میکنن و باید بری دادسرا تهران پاشخگویی! یا یهو دیدی زدن در خونتو سیستمتم جمع کردن موردا مشابه تو این سال ها زیاد بوده حتی سیستم شخصیم ضبط کردن!
اگه از این ترفندا بود مطمعن باش سایتایی مثله تاینی و دیبا و...استفاده میکردن الا زندون نبودن یا با قرار کفالتو وثیقه ازاد باشن!
سایت موزیک و فیلم و...جرمه و حرام تو کشور اوناییم که می بینی رتبه اولنو نمیشنا وابسته به یکین از اون بالاییا اقازاده ها
برو مواد بفروش دردسرش کمتره کسیم کاریت نداره سودشم بهتره یا هم این جا کشت یا اماده کن بفرست تورکیه به ارز تبدیل کن عشقتو کن بعدم دیدی گیر شدن رشوه بده و باز زندگیتو کن ایران یعنی همین اینجا واس سهمیه ایا هس و یا اقازاده ها یکی از کارشناسا فتارو میشناسم هم استاده دانشگاهه هم هیت علمی هم کارمنده همم کارشناس جرایم فضای مجازی و....چندجارو اشغال کرده و دریغ از یه دانشو سواد
اگه خارج از کشوری یه سایت موزیک و فیلم انلاین بیار بالا اوقت کسب درامد عشقتو کن نه ایرانی بیخیال شو واسه خودت دردسر نساز
منم تست کردم و نه اس اس ال دارن و نه چیزی تو ساماندهی گذارش رو دادم زده ***** ولی ***** نیستن
خودم یرای ازمایش یک سایت زدم به ساماندی لینک سایت خودم رو دادم تا ***** بشه به هر روشی که بلد بودم روش پیاده سازی کردم ولی نشد که نشده البته یکی از دوستان گفت پروکسی میزنن رو سایت حتی وب سایت رو روی دو هاست داخل و خارج بارگزاری کردم و 2 دی ان اس بهش دادم ولی بازم کار نکرد
سایت های رادیو نواز
http://iranjavanmusic.com
اگه تونستی *****ش کن