-
December 28th, 2019, 18:44
سوال در باره انتقال دامین به جوکر
سلام خدمت شما ما یه دامنه به جوکر انتقال دادیم اما خب قفل دامین باز نبوده و انتقال کنسل شده ...
حالا سوالم اینه مبلغ پرداختی چی میشه ؟ بازگشت میخوره یا جایی در حساب شارژ میشه ؟! ( جایی در پنل ندیدم که موجودی زده باشه )
-
-
December 28th, 2019 18:44
# ADS
-
December 28th, 2019, 19:50
عضو انجمن
پاسخ : سوال در باره انتقال دامین به جوکر

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
سلام خدمت شما ما یه دامنه به جوکر انتقال دادیم اما خب قفل دامین باز نبوده و انتقال کنسل شده ...
حالا سوالم اینه مبلغ پرداختی چی میشه ؟ بازگشت میخوره یا جایی در حساب شارژ میشه ؟! ( جایی در پنل ندیدم که موجودی زده باشه )
باید برگرده چون خریدی انجام نشده ، تیکت بزن بهشون.
-
-
December 28th, 2019, 21:04

نوشته اصلی توسط
be099
باید برگرده چون خریدی انجام نشده ، تیکت بزن بهشون.
ایمی زدیم اما جوابی هنوز نگرفتیم ...
انگاری 1 الی 2 روز کاری زمان میبره تا جواب بدن که با توجه به اینکه امروز شنبه هست تا 2 شنبه الی 3 شنبه باید صبر کرد !
اگه کسی تجربه مشابه داره لطفا در اختیار بزاره
-
-
December 31st, 2019, 09:14
عضو جدید
سلام،
مبلغ به صورت خودکار بازگشت داده میشه.
اگر به rpanel دسترسی دارید، موجودی رو همونجا مشاهده کنید.
اگر به rpanel دسترسی ندارید، در سایت Joker.com وارد منوی My Joker > My Orders بشید و وضعیت سفارش رو مشاهده کنید. اگر برای دامنه مورد نظر به جای تیک سبز، تیک قرمز نمایش داده شده باشد یعنی مبلغ عودت داده شده است.
-
تعداد تشکر ها از ximenes به دلیل پست مفید
-
January 1st, 2020, 12:29

نوشته اصلی توسط
ximenes
سلام،
مبلغ به صورت خودکار بازگشت داده میشه.
اگر به rpanel دسترسی دارید، موجودی رو همونجا مشاهده کنید.
اگر به rpanel دسترسی ندارید، در سایت Joker.com وارد منوی My Joker > My Orders بشید و وضعیت سفارش رو مشاهده کنید. اگر برای دامنه مورد نظر به جای تیک سبز، تیک قرمز نمایش داده شده باشد یعنی مبلغ عودت داده شده است.
تشکر به پنل جوگر رفتم و حالت پندینگ هست هنوز ! ایمیل داده بودم گفتن درحال انجامه و به زودی دامین انتقال پیدا میکنه ... 3 روزه در گیر انتقال دامینیم :|
-
-
January 1st, 2020, 12:45

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
تشکر به پنل جوگر رفتم و حالت پندینگ هست هنوز ! ایمیل داده بودم گفتن درحال انجامه و به زودی دامین انتقال پیدا میکنه ... 3 روزه در گیر انتقال دامینیم :|
معمولا در همان روز کاری به تیکت رسیدگی میکنند . مدتی هست استفاده میکنیم مشکلی باهاشون نداریم
-