-
December 5th, 2019, 15:43
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از M.D.A به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2019 15:43
# ADS
-
December 15th, 2019, 17:04
پاسخ : **فروش ویژه** سرور مجازی ایران - آلمان - فنلاند - آمریکا - NVMe - SSD - HDD تحویل آنی - تخفیف دائمی
سلام
بنده چند روزی هست از ایشون یک سرور مجازی آلمان خریدم. راضیم ازشون تا الانم هر وقت تیکت زدم جواب دادن و کار بنده رو راه انداختن.
-
-
December 15th, 2019, 17:31
پاسخ : **فروش ویژه** سرور مجازی ایران - آلمان - فنلاند - آمریکا - NVMe - SSD - HDD تحویل آنی - تخفیف دائمی

نوشته اصلی توسط
miladgame
سلام
بنده چند روزی هست از ایشون یک سرور مجازی آلمان خریدم. راضیم ازشون تا الانم هر وقت تیکت زدم جواب دادن و کار بنده رو راه انداختن.

و بنده هم راضی هستم.
البته به مشکل برنخوردم که تیکت بزنم.
ان شا الله که همینطوری درجه 1 بمونن.
-
-
December 23rd, 2019, 21:22
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
AmirWWP
واقعاً برای این طرز صحبت و اینکه با فردی با شخصیت شما همکار هستم متاسفم
متاسفانه مجبورم از طریق دادسرا و شکایت قضایی پیگیری کنم که اینکارو فردا خواهم کرد!
واقعا چه افراد چندش و بی سوادی پیدا میشن. فکر می کنم سن شما به حدی هست که حتی نمیدونین شکایت چیه.
در امضاتون هم آدرس فروش سرویسهای خودتون هست. پس گویا شما صرفا خرابکار بودین و دارین این دوستان رو به چالش میکشین.
من از دوستان در penta server دعوت میکنم به هیچ عنوان جواب شما رو ندن.
شما اگر دانشی داشتین باید میدونستی که اگر حتی یک بار هم ابیوز داشته باشی (خودتون 8 دسامبر رو قبول کردین)، پروایدر میتونه به کل حساب شما رو مسدود کنه و به شما اخطار بده و از شما بخواد هر چه سریعتر به مدت معینی بررسی کنین. اگر در این مدت زمان باز ریپورتی رسیده باشه از دیتاسنتر (تاریخ ارسال ایمیل مهم هست! و مربوط به تکرار ابیوز شما در تاریخ 8 دسامبر هست)
دوما شما برو شکایت کن که سرویس من رو بستن! با همین مستندات شما و اعتراف به استفاده به عنوان پر ا ک. سی شما باز قوانین پروایدر رو نقض کردین و همین که با شما دارن مثله آدم صحبت میکنن و نزدن تو مغز کودکانت و حسابتو نبستن پس مشتری مداری و مدارا کردن.
سوما شما فقط یک جمله رو تکرار میکنی و میگی یه بار یه غلطی کردم (8 دسامبر) ولی باز چرا بستین . جواب سادست چون شما وقت داشتین بررسی کنین و نکردین و ابیوز همچنان اتفاق افتاده.
در آخر اگر خودت فروشنده سرویس هستی واقعا وای به حال یوزرهات. چون هیچ سواد قانونی و علمی نداری.
-
تعداد تشکر ها از netfa به دلیل پست مفید
-
December 23rd, 2019, 22:43
عضو انجمن
چند ماهیی هست از ایشوت سرور دارم
هم سرورهاشون خوب هستن هم پاسخ گوییشون
هیچ بدی ندیدیم ازشون
این بحث هم تمام شده هست
ایشون برا شیلتر استفاده کردن و باعث بروز مشکلاتی شدن اونا هم سرویسشونو بستن و تمام
-
-
December 25th, 2019, 03:46
من الان خرید زدم یك سرور آمریكا از سایت فكر نمیكردم اینقدر قدرت داشته باشه و همچنین پنل مدیریتی با شكل جدید و تمام كمال تمام سیستم عامل ها رو داشته باشه واقعا دستتون درد نكنه كاملا راضی راضی هستم از خرید خودم من 18 سرور دارم همه كلود هستن انصافا سرعت این سرورم كم از كلود نداره لایك فراوان به مدیران سایت
ویرایش توسط Ramin : February 14th, 2020 در ساعت 03:43
دلیل: حذف نقل قول
-
-
December 27th, 2019, 00:03
عضو جدید
نزدیک 8 ماهه از پنتا سرور، سرور میگیرم انصافا سرور هاشون نه دان شده نه مشکلی تا به حال برام پیش اومده !
یه سرور مجازی آمریکا دیگه سفارش داده شد و اتوماتیک تحویل گرفتم
ممنون ازتون
-
-
December 27th, 2019, 05:45
سلام من هلند با هارد ساتا حجیم میخوام که قیمتش نجومی نشه ممکنه این مورد؟ مثلا با هارد 500 و اگر امکان داره ویندوزش روی ssd باشه در حد 5 گیگا بایت
-
-
December 28th, 2019, 16:10
قدرت هر هسته پردازنده 2 گیگاهرتز هست؟
-
-
December 29th, 2019, 03:44
سرویس گرفتم آنی تحویل داده شد پشتیبانی بسیارخوب کیفیت سرویس هم عالیه
-
-
December 29th, 2019, 23:51
اقا این سزوز ما از پنج شنبه تا حالا قطع هست چیکار کنیم
-