نقل قول نوشته اصلی توسط hkh نمایش پست ها
سلام دوستان
من از نگاه روشن پارس هاست دارم در حال حاضر و به هیچ وجه راضی نیستم.
بنده یک هاست خارج کشور داشتم از ایشان , درخواست دادم بیارن داخل ایران , صد و خورده ای هزینه فقط انتقال بین سرورهای خودشون دریافت کردن , حالا با سرور داخلی که انتظار بهتر شدن سرعت و کیفیت داشتم اوضاع بدتر شده که بهتر نشده .وقتی میگم آقا جان TTFB وقتی 4 ثانیه اس احتمالا مشکل از هاسته , میگن این موضوع مربوط به سئو هست و به ما ربطی نداره
از طرفی بنده ssl از cloudflare تهیه کردم , روی سایت میخوام ست کنم , هاست ssl ای که روی خودش بوده که let's encrypt هست رو پاک نمیکنه و من هرکار میکنم جایگزین نمیشه , ازشون راهنمایی خواستم , که جواب دادند :
سلام
cloudflare از letsencrypt استفاده میکند و root جداگانه ندارد
موفق باشید

یعنی چه ؟ مگر میشه ؟ من روت رو از کلود فلر دارم بعد میگن این همون let's encrypt هستش
.
بنده تخصص ام در این زمینه نیست , صرفا فروشگاه آنلاین دارم و نیاز به یک شرکت ارائه دهنده دارم که هم کیفیت خیلی بالایی داشته باشه و هم پشتیبانی قوی و فعال که حداقل جواب سربالا ندن
نصف پاسخ های تیکت هایی که دارم بله خیر هستند, حتی تایپ کردن براشون سنگینه
لطفا اگر شرکتی می شناسید که سرویس های خوبی ارائه میدن معرفی کنین
خواهش میکنم که اگر کیفیت تضمینی دارید معرفی کنید بنده واقعا وقت و حوصله این مدل سرکله زدن در تیکت ندارم ,

باسلام

سرويس هاست ايران با كيفيت قابل ارايه مي باشد . تا 3 روز هم تست كنيد و اگر نياز شما را برطرف نكرد امكان بازگشت وجه هست .

خريد هاست سي پنل ايران

خريد هاست پربازديد ايران