واقعا چه افراد چندش و بی سوادی پیدا میشن. فکر می کنم سن شما به حدی هست که حتی نمیدونین شکایت چیه.
در امضاتون هم آدرس فروش سرویسهای خودتون هست. پس گویا شما صرفا خرابکار بودین و دارین این دوستان رو به چالش میکشین.
من از دوستان در penta server دعوت میکنم به هیچ عنوان جواب شما رو ندن.
شما اگر دانشی داشتین باید میدونستی که اگر حتی یک بار هم ابیوز داشته باشی (خودتون 8 دسامبر رو قبول کردین)، پروایدر میتونه به کل حساب شما رو مسدود کنه و به شما اخطار بده و از شما بخواد هر چه سریعتر به مدت معینی بررسی کنین. اگر در این مدت زمان باز ریپورتی رسیده باشه از دیتاسنتر (تاریخ ارسال ایمیل مهم هست! و مربوط به تکرار ابیوز شما در تاریخ 8 دسامبر هست)
دوما شما برو شکایت کن که سرویس من رو بستن! با همین مستندات شما و اعتراف به استفاده به عنوان پر ا ک. سی شما باز قوانین پروایدر رو نقض کردین و همین که با شما دارن مثله آدم صحبت میکنن و نزدن تو مغز کودکانت و حسابتو نبستن پس مشتری مداری و مدارا کردن.
سوما شما فقط یک جمله رو تکرار میکنی و میگی یه بار یه غلطی کردم (8 دسامبر) ولی باز چرا بستین . جواب سادست چون شما وقت داشتین بررسی کنین و نکردین و ابیوز همچنان اتفاق افتاده.
در آخر اگر خودت فروشنده سرویس هستی واقعا وای به حال یوزرهات. چون هیچ سواد قانونی و علمی نداری.