صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 26 , از مجموع 26

موضوع: سیم کارت گوگل

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    531
    تشکر تشکر شده 
    283
    تشکر شده در
    170 پست

پیش فرض پاسخ : سیم کارت گوگل

نقل قول نوشته اصلی توسط telesm نمایش پست ها
    دوستان به جای این جر و بحث های چرت و پرت یک راه حلی ارائه کنید
    امروزم دوباره چند ساعت اینترنت قطع بود
    امثال من که کارم برنامه نویسیه اگه نت قطع بشه بدبخت می شیم
    این سیمکارت ها تنها برای وریفای و ساخت اکانت و ... کاربرد دارند و برای دسترسی به اینترنت در ایران جواب نخواهند داد
    حتی به فرض استفاده از سیمکارت فیزیکی کشورهای همسایه ایران و پرداخت هزینه سنگین رومینگ بین الملل زمانی که اینترنت ایران اختلال پیدا میکنه خدمات رومینگ هم تحت تاثیر قرار میگیره و باز هم به هیچ جا وصل نخواهید شد

تنها راه حل که البته بدون مجوز پر خطر هست اینترنت ماهواره ای هست . اگر کسب و کار شما مجازه بهتره مجوز بگیرید و اینترنت ماهواره ای راه اندازی کنید .
    ویرایش توسط OMIDTU5 : December 20th, 2019 در ساعت 08:34

2. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    66
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    12 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط OMIDTU5 نمایش پست ها
    این سیمکارت ها تنها برای وریفای و ساخت اکانت و ... کاربرد دارند و برای دسترسی به اینترنت در ایران جواب نخواهند داد
    حتی به فرض استفاده از سیمکارت فیزیکی کشورهای همسایه ایران و پرداخت هزینه سنگین رومینگ بین الملل زمانی که اینترنت ایران اختلال پیدا میکنه خدمات رومینگ هم تحت تاثیر قرار میگیره و باز هم به هیچ جا وصل نخواهید شد

تنها راه حل که البته بدون مجوز پر خطر هست اینترنت ماهواره ای هست . اگر کسب و کار شما مجازه بهتره مجوز بگیرید و اینترنت ماهواره ای راه اندازی کنید .
    ما می خواییم از دست سیاست های آب دوغ خیاری حکومت و یک مشت آدم با طرز فکر های متحجر و قرون وسطای فرار کنیم.. مگه دیوانه ام که برم از اینها مجوز بگیرم؟ برم گوشتو بدم دست گربه که هر موقع دلشون خواست دوباره یک بازی جدید سر اینترنت ماهواره ای در بیارن؟
    اگه بخوام این همه هزینه کنم اینترنت ماهواره ای بگیرم صد سال از جایی مجوز نمی گیرم این شایعه ها که پخش می کنن که قابل ردیابی و این حرفاست کار خود حکومته که مردمو بترسونه تا سمتش نرن
    یکی از دوستای خودم سال های 90 و 91 برای دو سال از این اینترنت ماهواره دو طرفه استفاده می کرد ( با دیش و lnb مخصوصکه اون زمان lnb که استفاده می کرد نزدیک هشتصد هزار تومن بود) تو این دو سال یک نفر نفهمید که این داره از اینترنت ماهواره ای استفاده می کنه
    آخر سر هم فکر کنم مجبور بشم برم سمت اینترنت ماهواره ای ولی چون هزینش بالاست قبلش دارم تحقیق می کنم راههای به صرفه تری هم هست یا نه

4. تعداد تشکر ها ازtelesm به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    240
    تشکر تشکر شده 
    134
    تشکر شده در
    98 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط unix_magnet نمایش پست ها
    دوستان گرامی مجددا سلام

خریداران سیم کارت مجازی گوگل در بازار ایران روز به روز در حال افزایش است

و افرادی همچون این شخص که از روی حسادت و تنگ نظری قصد تخریب سرویس های با کیفیت 642.ir را داشتند هر روز بیشتر از دیروز در آتش نفرت و حسادت خود می سوزند و خواهند سوخت

افرادی که همچون این شخص که با قصد تخریب و از روی حسادت مایل به تخریب محصول ارایه شده را داشتند اکنون در موضع ضعف و استیصال هستند

افرادی که چاره ای جز تنگ نظری و استیصال به قصد تخریب اشخاص را ندارند و مهارتی برای رقابت در خود نمی بینند و هدف آنها تخریب جایگاه اشخاص هست

اما دریغ از انکه مردم آگاه و خریداران هستند که شرایط را رقم می زنند

همراهان گرامی

ما برای مشتریان جدید روش اعتماد سازی جدیدی در نظر گرفته ایم

و ان اتصال مشتریان جدید با خریداران قبلی ( در صورتی که مایل باشند ) و یا ارسال پرداختی خریداران قبلی ( البته با مسدود کردن مشخصات کارت و مبلغ واریز کننده به دلیل حفظ حریم خصوصی افراد )

چهت اعتماد سازی برای مشتریان جدید است

ما بر روی سرویس های ارایه شده اطمینان داریم و از کیفیت آنها تنها مشتریان 642.ir مطلع و آگاه هستند

شما هم می توانید به جمع مشتریان ما بپیوندید

موفق و پیروز باشید
    خدایی من اصلا نمی دونم حق با کیه و حق با کی نیست و موضوع دقیق از چه قرار هست

اما یه چیزی رو خوب میدونم و اون اینکه :

این همه طومار نویسی و شعارنویسی رو دیگه کسی حوصله نداره بخونه
    کسی که کیفیت خدماتش بالا باشه همه جا گل میکنه و میاد بالا
    کسی هم که توش پوک باشه و چیزی در چنته نداشته باشه غوغاسالاری میکنه و طومارنویسی و شعارنویسی

مثل :
    ما بهترینیم
    ما برای سرویس های خود فلان
    ما به شما اطمینان می دهیم که ...
    خودتون یاد آگهی بازرگانی نمیفتید که مردم میزنن یه کانال دیگه ؟

واسه خودتون گفتم
    حالا طومار واسه من ننویسی عزیز

عضو انجمن dertgtr آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,343
    تشکر تشکر شده 
    3,638
    تشکر شده در
    2,848 پست

دوست من unix_magnet کسایی مثل من که خاک خورده و قدیمی این انجمن هستیم حس تشخیص واقعیت مون خیلی بالاست و مطمئن باش سر و گرم چشیده روزگار هستیم !

من اول قصد سفاش داشتم ولی با این هرج و مرج تاپیک شما و این هوچی گری ها پشیمون شدم .

پیشنهاد می کنم شما خریدارهای واقعی و رزمه کاری تون رو با اسم و مشخصات کامل همینجا قرار بدید اگر کارت درسته !

موفق باشید !
    سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.com
    قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost

7. تعداد تشکر ها ازdertgtr به دلیل پست مفید

عضو انجمن dertgtr آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,343
    تشکر تشکر شده 
    3,638
    تشکر شده در
    2,848 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط unix_magnet نمایش پست ها
    ما از شما هم قدیمیتر هستیم منتهی اکانت اول ما که مربوط به 2009 میشد رو به دلیل ترس از شکست در رقابت مسدود کردن
    شما وقتی ما رو شناختی تازه اون موقع میفهمی قدیمی دقیقا کی هست ما 18 ساله کارمون اینه

کسانی هرج و مرج تولید میکنن و دست و پاشونو گم میکنن که میبینن یه رقیب قدرتمند به عرصه بازار کار ایران برگشته

شما وقتی قدرت تشخیص سره از ناسره نداری گناهی گردن بنده نیست

اون اشخاصی که سراسر روح و روانشون از کینه و نفرت و از حسادت پر هست دنبال هرج و مرج هستن

اما در همین هرج و مرج هم ما کارمون رو جلو میبریم به هر حال خورشید پشت ابر نمیمونه
    وقتی نوشته ای رو وایرایش می کنید اصل مطلب ارسالی شما به ایمیل من میاد عزیزم . من تشخیص سره از ناسره رو دارم ! طرز صحبت شما هم با من مشتری خیلی جالبه با این ادبیاتت !
    منم اکانت 2008 دارم چون طبق قوانین این انجمن وجود دو اکانت شرکتی متعلق به دو نفر از یک شرکت جرم نیست خواستی رو می کنم !
    سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.com
    قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost

عضو جدید 200TBFilm آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    47
    تشکر تشکر شده 
    175
    تشکر شده در
    81 پست

دوباره این تاپیک اومد بالا :D
    فکر کنم تا صفحه 1000 برسه خخخ

و افرادی همچون این شخص که از روی حسادت و تنگ نظری قصد تخریب سرویس های با کیفیت 642.ir را داشتند هر روز بیشتر از دیروز در آتش نفرت و حسادت خود می سوزند و خواهند سوخت
    این شخصی که خطابش کردی (حسود) فکر کن اخرین چیزی که تو زندگیش باشه حسادت به شما باشه و بخواد در اتیش نفرست بسوزه... خخ

افرادی که چاره ای جز تنگ نظری و استیصال به قصد تخریب اشخاص را ندارند و مهارتی برای رقابت در خود نمی بینند و هدف آنها تخریب جایگاه اشخاص هست
    چقدر راحت کسایی که از روشن سازی حرف میزنن رو بهشون توهین میکنی. رقابت با تو ؟ خخ همین اقای که میگی مهارتی نداره . ایشون برنامه نویس
    full stack هستن. این شما هستی که در جایگاهی نیستی که بخوای با ایشون رقابت کنی .
    ما برای مشتریان جدید روش اعتماد سازی جدیدی در نظر گرفته ایم
    و ان اتصال مشتریان جدید با خریداران قبلی ( در صورتی که مایل باشند ) و یا ارسال پرداختی خریداران قبلی ( البته با مسدود کردن مشخصات کارت و مبلغ واریز کننده به دلیل حفظ حریم خصوصی افراد )
    اینم شد روش اعتماد سازی ؟

من همچنان رو حرفم هستم خودتو پیش اونایی که اسمشون رو بردیم وریفای کن از سمت من 10 تا مشتری واسه گوگل درایو گیرت میاد...
    وگرنه با ریپلای کردن و... و... توهین و.... هیچی گیرت نمیاد ...
    ویرایش توسط 200TBFilm : December 22nd, 2019 در ساعت 15:34

10. تعداد تشکر ها از200TBFilm به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)