پاسخ : چطور یک جدول در دیتابیس رو با کوئری آپدیت کنم ؟
				والا تا نسخه 3 اینویژن که ما باهاش کار میکردیم این امکان تو بخش تنظیماتش وجود داشت.
اما گویا نسخه 4 بخاطر یکسری باگها این امکان برداشته شده.البته به جاش امکان دیباگ و clear log , clear cache رو گذاشتند که فکر نمیکنم دردی دوا کنه از مشکل شما.
افزونه ای هست به اسم Craft برای اینویژن ، تو سایت خودش پولیه البته.
بگردید داخل تنظیمات اگر نسخه 3 هست، rebuild که همه پستها، شمارنده ها و ... هرچیزی که هست خلاصه بازسازی میکنه.
اگر نبود، باید یا Craft رو نسخه پولیش رو بخرید یا بگردید ببینید جایی نال شدش وجود داره یا نه.

ممنون
به نظر شما روی همون ویبولتین ( قدیمی ) بمونیم یا ارزش داره که بریم رویاینویژن ؟showthread.php کرد
اخه یه پیغام جدید هم از طرف گوگل وبمستر اومده که ویبولتین و vbseo شما خیلی قدیمیه اپدیت کنید
vbseo که از سال 2013 دیگه اپدیت نمیده و تعطیل شد و منسوخ شده
حتی همین انجمن هم وی بی سئو رو پاک کرد و لینکهاش رو همون
				تا مورد استفاده تون چی باشه؟
اگر صرفا یک انجمن هست و مثل اینجا گفتگو محور هست ویبولتین.
اگر میخواید که امکاناتی داشته باشید مثل اتصال به سرورهای گیمینگ و توئیچ و دیسکورد یا مثلا از cms اینویژن خوشتون اومده که بحث جدایی داره.
بله vbseo باگ زیاد داشت کلا dead حساب میشه الان.چیزی جایگزینش اومد یه مدتی با نام dbseo و ... الان اطلاعی ندارم که هنوز هم همینه یا نه.
البته این نکته رو در نظر بگیرید تو نسخه 5 ویبولتین اصلا نیازی به vbseo و dbseo و ... ندارید، خودش اتوماتیک لینکها رو در اصطلاح seo friendly میکنه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)