نقل قول نوشته اصلی توسط sam_pontiac نمایش پست ها
بسیار خب.
خودتون رو به دردسر نندازید و از استانداردش استفاده کنید.
چرا که ممکن هست فردا روزی شما اومدین و خواستید یک گروهی از محصولات در هر صورتی که شده قابل سفارش باشند و یک گروهی از محصولات اگر موجودیشون 0 بود، قابل سفارش نباشند!
اونوقت با این شیوه شما، خیلی به دردسر میفتید.
استانداردش که تو تمامی سیستمهای فروشگاهی وجود داره،تعریف یک ردیف مجزاست با میزان int 1 !
یک column تعریف کنید با نام in_stock
هنگام تعریف کالا، اگر خواستید که این کالا حتی زمانی که موجودیش 0 هست، قابل سفارش و موجود باشه، مقدار in_stock رو روی 1 قرار بدید برای اون کالا و در غیراینصورت روی 0 بگذارید.

یعنی زمانیکه شما یک کالا رو تعریف میکنید ، میگید این اسم، این برند، این قیمت، این تعداد و ... باقی مشخصات، و در نهایت "در انبار بصورت دائم موجود است؟" یک چک باکس ساده " بلی / خیر ".
اگر بلی بود ، مقدارش تو دیتابیس تو column مرتبط باهاش ( که گفتیم مثلا in_stock هست ) ، 1 ، و اگر خیر بود ، مقدارش 0.

براحتی میتونید وقتی کوئری میگیرید، یه شرط بگذارید که اگر in_stock برابر با 1 بود، قابلیت سفارش داشته باشه و از موجودی چنانچه 0 بود، کم نکنه، در غیر اینصورت قابلیت سفارش نداشته باشه.
بنده استانداردش رو بهتون گفتم.
اصلا پیچیده نیست که هیچ، خیلی خیلی هم کارتون رو راحت میکنه و حتی یک آپشن هم به محصولاتتون اضافه میکنه.
خیلی مانور میتونید بدید رو همچین چیزی.

خیلی ممنون یه چیزی توی این مایه ها انجام دادم
مشکل من با عدم موجودی کالا توی فروشگاه نبود! مشکلم با صفر بودنش توی پنل مدیریت بود که وقتی موجودی صفر بود گزارش لاگ دریافت می کردم و می خواستم گزارش لاگ رو حذف کنم ولی باید این فیلد رو چیزی قرار میدادم یا خالی قرار میدادم که گزارش لاگ توی پنل مدیریت از بین بره! الان کاری که کردم اینکه یه شرط توی پنل مدیریت بهش اضافه کردم که در صورتی گزارش لاگ رو بهم نشون بده که یه فیلد دیگه که فیلد عادیه مساوی صفر نباشه! وقتی گزارش لاگ رو دریافت می کنم اون فیلد رو مساوی صفر قرار میدم و اینطوری گزارش لاگ حذف میشه! گزارش لاگ فقط واسه اینکه من ببینم چی به چیه و وقتی دیدم پاکش می کنم!
خیلی ممنون از پیشنهادتون