نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: موجود نکردن کالا و خدمات

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن sam_pontiac آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    166
    تشکر تشکر شده 
    279
    تشکر شده در
    166 پست

پیش فرض پاسخ : موجود نکردن کالا و خدمات

نقل قول نوشته اصلی توسط Marshall نمایش پست ها
    بله درست متوجه شدید.
    ببینید من میخوام در حالت خالی بودن فیلد چون شرط رعایت نشده عدم موجودی کالا رو نزنه، وگرنه با این شرایط مقدار رو بالای 100000 در نظر گرفتم که از موجودی کم کنه! من میخوام یه جوری باشه که مثلا در حالت varcher یا هر چیز دیگه ای حروف یا چیزی یا خالی اگه وارد کردم به موجودی کالا گیر نده! من این فیلد رو اجبار در نظر نگرفتم می خوام وقتی خالی باشه یا هرچیز دیگه ای اونو صفر محاسبه نکنه و جلوی خرید رو نگیره و به صفر بودنش گیر نده! چون در حالت خالی بودن، در حالت صفر بودن و در حالت Null بودن اونو صفر محاسبه می کنه!
    بسیار خب.
    خودتون رو به دردسر نندازید و از استانداردش استفاده کنید.
    چرا که ممکن هست فردا روزی شما اومدین و خواستید یک گروهی از محصولات در هر صورتی که شده قابل سفارش باشند و یک گروهی از محصولات اگر موجودیشون 0 بود، قابل سفارش نباشند!
    اونوقت با این شیوه شما، خیلی به دردسر میفتید.
    استانداردش که تو تمامی سیستمهای فروشگاهی وجود داره،تعریف یک ردیف مجزاست با میزان int 1 !
    یک column تعریف کنید با نام in_stock
    هنگام تعریف کالا، اگر خواستید که این کالا حتی زمانی که موجودیش 0 هست، قابل سفارش و موجود باشه، مقدار in_stock رو روی 1 قرار بدید برای اون کالا و در غیراینصورت روی 0 بگذارید.

یعنی زمانیکه شما یک کالا رو تعریف میکنید ، میگید این اسم، این برند، این قیمت، این تعداد و ... باقی مشخصات، و در نهایت "در انبار بصورت دائم موجود است؟" یک چک باکس ساده " بلی / خیر ".
    اگر بلی بود ، مقدارش تو دیتابیس تو column مرتبط باهاش ( که گفتیم مثلا in_stock هست ) ، 1 ، و اگر خیر بود ، مقدارش 0.

براحتی میتونید وقتی کوئری میگیرید، یه شرط بگذارید که اگر in_stock برابر با 1 بود، قابلیت سفارش داشته باشه و از موجودی چنانچه 0 بود، کم نکنه، در غیر اینصورت قابلیت سفارش نداشته باشه.
    بنده استانداردش رو بهتون گفتم.
    اصلا پیچیده نیست که هیچ، خیلی خیلی هم کارتون رو راحت میکنه و حتی یک آپشن هم به محصولاتتون اضافه میکنه.
    خیلی مانور میتونید بدید رو همچین چیزی.

2. تعداد تشکر ها از sam_pontiac به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)