-
December 12th, 2019, 23:07
درگاه پرداخت بین المللی
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه سایت دارم در زمینه ی فروش یه سری خدمات شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک و اینستاگرام و تیک توک و یوتوب و این سایت به زبان انگلیسی و خارج کشور می باشد.
میخوام برای دریافت پول از کاربران یه درگاه پرداخت داشته باشم که اکثر کاربران رو پوشش بده و با این کار من مشکل نداشته باشه.لطفا راهنماییم کنید.
و دررابطه با درگاه هایی مثل paypal و paypax و payeer اگه اطلاعاتی دارید در اینکه چطور میتونم درگاه از اینا بگیرم و اینکه تجربه ای در رابطه با استفاده از این درگاه ها داشتید لطفا بگید.
و در این زمینه هرکسی هر تجربه ای که داره ممنون میشم بگه.و اگر کسی میتونه درگاه برام بگیره هم اطلاع بده.
-
-
December 12th, 2019 23:07
# ADS
-
December 13th, 2019, 00:21
عضو دائم
پاسخ : درگاه پرداخت بین المللی

نوشته اصلی توسط
Abolfazl_123
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه سایت دارم در زمینه ی فروش یه سری خدمات شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک و اینستاگرام و تیک توک و یوتوب و این سایت به زبان انگلیسی و خارج کشور می باشد.
میخوام برای دریافت پول از کاربران یه درگاه پرداخت داشته باشم که اکثر کاربران رو پوشش بده و با این کار من مشکل نداشته باشه.لطفا راهنماییم کنید.
و دررابطه با درگاه هایی مثل paypal و paypax و payeer اگه اطلاعاتی دارید در اینکه چطور میتونم درگاه از اینا بگیرم و اینکه تجربه ای در رابطه با استفاده از این درگاه ها داشتید لطفا بگید.
و در این زمینه هرکسی هر تجربه ای که داره ممنون میشم بگه.و اگر کسی میتونه درگاه برام بگیره هم اطلاع بده.
با سلام و احترام
درگاه پی پال میتونیم در اختیارتون قرار بدیم که پی پال . ویزا و مستر رو هم جوابگو باشد .
09136298914
-
-
December 13th, 2019, 06:53
سلام
وقت شما بخیر
شرکت فناوران آریا نیک ایده به شماره ثبت 468360 و شناسه ملی 14004738978 مفتخر خواهد گردید تا در صورت تمایل وب سایت و یا فروشگاه اینترنتی شما رو در کوتاهترین زمان ممکن به درگاه های پرداخت ارزی (جهت پرداخت با اکانت paypal و همچتین انواع برندهای کردیت کارت و دبیت کرد مثل ویزا و مستر و ...) و همچنین درگاه های پرداخت کریپتو کارنسی( مانند بیت کوین، لایت و ...) تجهیر و به مدت نامحدود پشتیبانی فنی نماید.
---
جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت درخواست می توانید همه روزه در ساعات اداری با شماره های 66743026 - 66348313 - 66347687 (021)
و در ایام و ساعات غیر اداری با شماره همراه 09356074014 تماس حاصل فرمایید.
-
-
December 15th, 2019, 16:24
عضو جدید
سلام درگاه فول وریفال strip به همراه بانک متصل میتونم بهتون بدم
پی پال بیزینس فول وریفای به همراه بانک متصل ام میتونم بدم بهتون
https://t.me/Nikan_Support
-
تعداد تشکر ها از nikanmp به دلیل پست مفید
-
December 15th, 2019, 22:42