نقل قول نوشته اصلی توسط 1eng.ir نمایش پست ها
عذر میخوام، شما ۸۰۰ هزار تومان رو با ۴۷ دلار هکی معاوضه کردید؟
تازه یه خدماتی هم بهشون دادید؟

-

الان مشکل دقیقاً چی هست؟
شما طبق ۴۷ دلاری که گرفتید باید اکانت وریفای شده Aws رو به ایشون تحویل بدید، درسته؟ یا من اشتباه برداشت میکنم؟

بنظر میرسه باید شما مدارک رو به آمازون ارسال کنید و تاییدیه انجام بشه. برای این مسئله هم ۲ روز زمان دادن
درسته؟

اگه قرار بر تحویل اکانت وریفای شده بوده، باید مدارک رو ارسال کنید تا وریفای انجام بشه

متاسفانه قرار که اصلا بود قرار بود توی 2 ساعت اکانت وریفای شده بده . اما کو یه اکانت داده بهم ثبت نام شده که تازه مسدود شده تا مدارک وریفای بفرسته که میگه مدارکش جداس پولیه باید پول بدی تا بهت بدم تا خودت کاراشو انجام بدی !!!!!!!!!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
عنوانی که محصول رو ارائه فرمودید مدارک بوده یا پنل تایید شده؟
در صورتی که پنل ارائه شده این وظیفه شماست که پنل رو تکمیل کنید برای کاربر
با علم به اینکه این پنل بدون مدارک قبل استفاده هست مبلغی رو دریافت کردید و فقط مراحل ثبت نام رو انجام دادید
مثل این می مونه که برای فردی در ovh ثبت نام کنید و شماره تماس هم وارد کنید و تایید بشه و به کاربر تحویل بدید ولی با ثبت اولین سفارش ovh از اون کاربر مدرک درخواست کنه
درواقع شما کاری نکردید برای اون عزیز و فقط ثبت نام کردید ولی پنل قابل استفاده نیست.
به نظر بنده در صورتی که براتون امکان داره برگشت وجه بزنید و پنل رو برای خودتون تکمیل کنید و یا به کاربر دیگه ای واگذار کنید , اگر هم تحت عنوان فقط ثبت نام بوده محصول که مشکلی نیست.
موفق باشید
متاسفانه بزرگوار ایشون اکانت ثبت نام شده داده فقط که 2 روز پیش ثبت نام کرد ولی هیچ وریفای انجام نداد فقط یه شماره زد تنگ اکانت گفت اوکیه وریفای میتونی سرور سفارش بدی رفتم سفارش بدم آناناسی بود که امازون بهم داد گفت لیمیت 0 هستی و اکانتت وریفای نشده باز من صبر کردم هیچی بهش نگفتم!!!!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط gharibion نمایش پست ها
رجیستر در آمازون که هرکس می تواند انجام دهد . مهم ویریفای پنل هست .
اگر در ابتدا طی کردید که رجیستر و ویریفای انجام شود ، سرویس دهنده باید اکانت ویریفای شده به شما بدهد .
اگر تنها رجیستر بوده ، که خودتان هم می توانستید انجام دهید و نیاز به اخذ این خدمت از سرویس دهنده نبوده است .
قربون حرف حق . متاسفانه ایشون فقط یه ثبت نام کرده و وریفای نشده میگه صبر کن وریفای میشه 48 ساعت صبر کردیم اخر سر ایمیل زده امازون اکانتتون تایید نشده باید مدارک بفرستید تا وریفای بشه و 2 روز هم وقت دارید !!!