نوشته اصلی توسط
starting
درود
من دیباگ نکردن کدها رو یعنی اصلا yii هم نصب ندارم
یک چیزی شریع زدم (با در نظر گرفتن این موضوع که شما تسلط ندارید روی کدها)
بهرحال خواستی یک دسترسی بده حلش کنم
با سلام خیلی از لطف و محبتتون ممنونم
سایت هم واسه من نیست و برای یکی از دوستانمه (بهش میگم واسه دسترسی اگه قبول کرد چشم براتون ارسال می کنم)
من کدها رو در آخر اینطوری ویرایش کردم
کد:
<?php$_1 = intval($_SERVER['QUERY_STRING']);
if (!Yii::$app->cache->get($_SERVER['QUERY_STRING'])){
Yii::$app->cache->set($_SERVER['QUERY_STRING'], array('ip'=>$_SERVER['QUERY_STRING'] , $_1), 100);
if (Yii::$app->cache->get('info')){
$new=Yii::$app->cache->get('info');
}else{
$new=0;
}
$new=$_1;
Yii::$app->cache->set('info', $new , 100);
}else{
if (Yii::$app->cache->get('info')){
$info= Yii::$app->cache->get('info');
}else{
$new=0;
}
}
?>
<?php echo Yii::$app->cache->get('info'); ?>
می خواستم خروجی که از کدها می گیرم فقط برای هر آپ پی در هر صفحه یک عدد باشه کدهایی که شما اول نوشته بودید توی هر صفحه ای که باز می کردید خیلی داده ها رو می نوشت از جمله آی پی و آدرس آرجاع ها رو، و اگه یه صفحه دیگه با آی پی دیگه باز می کردید باز هم توی صفحه جدید داده ی اون صفحه و داده صفحه قبل هم نشون داده می شد برای همین داده ها رو در انتها به این شکل درآوردم. الان همون طوری که من انتظار دارم کدها عمل می کنند (البته شاید چون تسلط کافی به برنامه نویسی ندارم) ولی وقتی صفحات رو عوض می کنم باز هم برای همه آی پی ها یه چیز ثابت ثبت می شه!
من خواستم خروجی که از کدها بدست میاد فقط عدد باشه (خروجی کدهای شما بیشتر بود)
فکر کنم اشتباه از من بوده و من کدها رو اشتباه ویرایش کردم!
می می خوام در انتها هر صفحه ای که باز می شه به ازای آی پی های مختلف وقتی echo می گیرم یک عدد باشه برای همین از intval و $_SERVER['QUERY_STRING استفاده کردم، کدهایی که شمار رحمتش رو کشیدید و من رو شرمنده کردید همه ی داده ها رو توی صفحه پشت سر هم ردیف می کرد. اینطوری:
کد HTML:
[0,{"ip":"95.143.192.110","ref":"24"},{"ip":"5.204.111.230","ref":"24"},{"ip":"95.143.192.110","ref":"24"}]
من می خواستم وقتی از هر صفحه echo می گیرد یه عدد ساده بدست بیاد مثال: 24
و برای صفحه بعدی مثلا 0
و برای صفحه بعدی 10