نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 153

موضوع: فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب | تحویل اتوماتیک | قابلیت سفارشی سازی منابع

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    21
    تشکر تشکر شده 
    22
    تشکر شده در
    22 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب | تحویل اتوماتیک | قابلیت سفارشی سازی مناب

نقل قول نوشته اصلی توسط hpnn.wm نمایش پست ها
    با سلام
    با توجه به افزایش قیمت دلار به حدود 14.5 تومان ما صرفا با مد نظر گرفتن تفاوت قیمت تمدید سرورها افزایش حدود 5 هزار تومانی رو انجام دادیم
    در صورتی که کاهش و ثبات ادامه داشته باشد این مورد نیز به حالت قبل بر خواهد گشت
    من دیروز دلار خریدم 13300!

پ.ن: از ساعت 12 دیشب تیکت دادم کسی جواب نمیده، بررسی کنید لطفا این تیکتهارو شاید یکی کار ضروری داشته باشه.

عضو انجمن hpnn.wm آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب | تحویل اتوماتیک | قابلیت سفارشی سازی مناب

نقل قول نوشته اصلی توسط MR.S نمایش پست ها
    من دیروز دلار خریدم 13300!

پ.ن: از ساعت 12 دیشب تیکت دادم کسی جواب نمیده، بررسی کنید لطفا این تیکتهارو شاید یکی کار ضروری داشته باشه.
    بله دوست من کاملا حق با شماست - ما به شکل درصدی هم حتی اضافه نکردیم، صرفا ما به تفاوت هزینه تمدید ها رو اضافه کردیم. و برای هر کاربر در حد 5 هزار تومان اضافه شده است
    و مورد بعدی اینکه این قیمت ها برای زمانی بود که ما با دلار حدود 10500 الی 10700 مبالغ رو پرداخت می کردیم.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    21
    تشکر تشکر شده 
    22
    تشکر شده در
    22 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hpnn.wm نمایش پست ها
    بله دوست من کاملا حق با شماست - ما به شکل درصدی هم حتی اضافه نکردیم، صرفا ما به تفاوت هزینه تمدید ها رو اضافه کردیم. و برای هر کاربر در حد 5 هزار تومان اضافه شده است
    و مورد بعدی اینکه این قیمت ها برای زمانی بود که ما با دلار حدود 10500 الی 10700 مبالغ رو پرداخت می کردیم.
    والا یکی از سرویس های من 10ت رفته بالا...
    لطف کنید تیکت رو جواب بدین 13 ساعت ازش میگذره.

عضو انجمن hpnn.wm آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط MR.S نمایش پست ها
    والا یکی از سرویس های من 10ت رفته بالا...
    لطف کنید تیکت رو جواب بدین 13 ساعت ازش میگذره.
    احتمالا پس از سرویس های با رم بالاتر خریداری فرمودید و من فکر نمی کنم در اون حد برای شما فرق بکنه چرا که تغییرات ارزی باعث افزایش قیمت می شوند
    در حالی که حدود قیمت ارزی بیش از 15 درصد تغییر کرده با اینحال برای شما کمتر از 8 درصد تغییرات داشته است

در مورد پاسخ گویی عموما سریع پاسخ گویی می شود ولی چون امروز روز جمعه هست تعداد دوستانی که پاسخ گو هستند و انجام می دهند به نصف تغییر می کند
    برای همین باید صبوری کنید در اسرع وقت امروز پاسخ گویی می شود

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)