درود
بزرگترین مشکل دوستان در ایران اینه وقتی میگن بین این و اون کدوم بهتره بدون دلیل میگن این و عده ای میگن اون
اما واقعیت اینه:
بدون شک کلودفلر قابل مقایسه با گوگل کلود هم نیست چه برسه به اروان (یعنی کلودفلر از گوگل کلود هم بهتره)
اما چرا کلودفلر بده :
1.چون ما ایران هستیم{
1. زیرساخت محدودیتهایی روی دی ان اس کلود فلر ایجاد میکنه مدتها قبل ssl کلودفلر روی چند آی اس پی بالا نمیومد جدیدا حتی بدون ssl و تنها استفاده از ابرش هم دیدم بالا نمیاد (با آی پی ایران البته)
2. در ایران نود نداره گرچه دبی و ترکیه و ارمنستان و پاکستان داره و بنوعی بعضا سرعت بهتر از سرور در تهرانه (برای جنوب از دبی و آذری ها از ترکیه و...)
3.مناسب سرورهای داخل کشور نیست (عدم محاسبه ترافیک نیم بها)
}
وگرنه اگر برای ایران نباشه کلودفلر عالیه
اما آروان{
1.آروان هزینه بشدت بالا میبره
2.تا جایی که من استفاده میکردم برای تست ssl رایگان نداره
3.اسما کلود هست و در خارج کشور سرعتش بشدت بده (بخصوص برای ربوت های گوگل)
}
در جواب بعضی اسز دوستان که فرمودن لایه 7 دی داس رو میگیره باید عرض کنیم (منم پیشنهاد میدم برای امن ماندن اکانت اینستای خود کلا اکانت اینستا نسازید یا برای امنیت گوشی هوشمندتون به نت وصل نشید !!! یعنی من متخصص امنیتم؟)
در کل کلودفلر صرفا برای دی ان اس سرور تنها خوبه یا برید از خدمات ssl پولیش استفاده کنید
اگر سرور ایران هم داریم همون مستقیم استفاده کنید بدون آروان
پ.ن: صرفا برداشت شخصی من هست و ممکن که چه عرض کنم شک ندارم نواقص و اشتباهات و باک های تخصصی هست خوشحال میشم دوستان نظر بدین در راستای اصلاح یا تکمیل دانش این بنده