نوشته اصلی توسط
delta
اتفاقا رسیده بود! مورد لطف بچه های بالا قرار گرفت 58 هزار صفحه انجمن رو پاک کردیم! رتبه داشت میرفت زیر 18 هزار زدند 1 ماه فیل شدیم! رنک گوگل شد 1 !! الکسا شده بود 80 هزار!! وگرنه الان چند هزار دنیا بودیم !فکر کنم بدونید یک سایت بزرگ نابود بشه و بخواد دوباره راه بیفته چه قدر طول میکشه؟ از تک دانلود 7 ساله که بدتر نیستید نابود شد دوباره شروع کرده؟ .همین سایتهایی هم که گفتی مدیراش اتفاقا با من در تماس هستند و انها هم مینالند!
نکته دیگه اینکه ما اصلا به رتبه و گوگل و الکسا دقت نمیکنیم و کارمون رو میکنیم.چون بقیه سایتها مجبورند رتبه بالا ببرند برای گرفتن تبلیغات برعکس ما که نیازی آنچنانی به تبلیغات نداریم.چون خودمون فروشگاه داریم و کل کشور توضیح میکنیم و فروشگاه اینترنتی هم داریم مثل پی سی ورد که نیازی به تبلیغات اصلا نداره و یک درآمد اضافه براش حساب میشه تبلیغات! همین الان بگم بنر ماهی 10 هزار تومان تو سایت میزارم 100 نفر پیداشون میشه ولی اینکارو نمیکنم چون نیازی ندارم.برعکس سایتهای موزیک که 100 تا 100 تا بنر میگیرند..
در مورد سایت شما هم کسی مسخرتون نکرد انشالا موفق میشید چون هر سایتی بالاخره از جایی شروع میکنه و مطمعن باش اگر پشتکار داشته باشه سایتهای خیلی بزرگ رو هم میگیری.منظورم این بود که اگر واقعا سرعت بالا میخوای و قطعی نداشتن و یک سرویس خوب با پشتیبانی خوب ممد فخرایی رو بهت پیشنهاد کردم که ازش راضی هستم تو چند ماه اخیر.