دوستان بهتره سوالم رو بهتر بگم : قیمت 2 سرور g7 با قیمت 1 سرور g8 با مشخصات داده شده برای من یک اندازه شده و بودجه در همین حد هست! حالا 2 سرور g7 رو بردارم یا یک سرور g8 با مشخصات داده شده رو؟
- - - Updated - - -
با همچین مشخصاتی چند کاربر میتونند آنلاین باشند برای ارتباط اپلیکیش با سرور؟
- - - Updated - - -
بنظر من طراحان سرور مصرف انرژی و گرما و طراحان مثلا اینتل خیلی براشون اهمیت داره که هعی چیپ cpu رو از فلان نانو متر بیارن روی بهمان نانومتر و بیشتر روی مسائل انرژیو بیهینه سازی کار میکنند که بگن مثلا محصول رو آپدیت کردیم که مارکت رو از دست ندن... و چیزی ک توی ایران مهم نیست انرژیه و فک کنم بیشتر بخاطر همین مسائل بنچمارک پردازنده های چند هسته ای قدیمی با بنچمارک پردازنده های جدید فرق داره
- - - Updated - - -
بله درست می فرمایید منم به همین چیزایی فکر کردم و پیش خودم گفتم تعداد هسته های پردازشی مهمتره از نسل پردازنده هست!؟ برای من چه اهمیتی داره که پردازنده 45 نانومتریه یا 10 نانومتر! مصرف انرژی cpu و گرمایشش برای من چه اهمیتی داره وقتی که داره توی دیتاسنتر کار میکنه
برنامه مولتی ترید هست و با golang و nodejs نوشته میشه و اصلا ورودپرس و این چیزا نیست ، یه چیزی مثه اسنپ که درخواست و پاسخهای زیادی در ثانیه داره
همین پیش خودم گفتم 2 تا بهتر میتونه باشه که یکیش رو بذار سرور دیتابیس و یکیش هم برای درخواست ها و پاسخ
اما مهندس بهترین حالت با دو سرور برای ریسپانس و ریکوئست بالا چی میتونه باشه؟
در حالت لود بالانسر ، آیا سرور بالانس کننده فقط همین یک نقش یعنی پاس دادن درخواست و پاسخ ها رو داره و خودش نمیتونه هم لودبالانسر باشه هم جزیی از سرورهایی که زیر مجموعه این سرور برای پردازش اطلاعات هستند؟ منظورم اینه که یه سرورم فقط میشه پاس کننده درخواست و پاسخ؟ یا همزمان همین سرور میتونه بخشی از اطلاعات رو پردازش کنه؟