نوشته اصلی توسط
Sohan Roh
با سلام و احترام ،
اقا من نمیدونم چرا شما دوست عزیز دو پهلو حرف میزنید و حرف رو میپیچونید ؟!
دوست عزیز من نوشتم ، دوست ما نیاز به سرویس با سرعت دانلود و مخصوصا آپلود بسیار بالا دارد ! تمام ! گفته من فوق العاده صریح است !
یک بار دیگر هم درخواست خودمان را برای حضرتعالی مینویسم : سرور مجازی نیمه اختصاصی با قابلیت اجاره پورت usb با سرعت دانلود و مخصوصا آپلود بالا !
دیگه این داستان های ، سمت مسیر شما از سمت زیر ساخت سرعت کم باشد و یا برخی مواقع زیاد باشد یا هر مورد دیگری .... به نظر من کاملا بهانه است !
یعنی منظور شما اینه ما سرویس از شما میگیریم اگر مشکل داشت و سرعت آپلود حداقل به زیر 5 mb رسید ، مقصر زیر ساخت و .... است ؟
این حرف به هیچ عنوان به نظر من قابل قبول نیست !
همچنین در مورد این حرف شما که بعضی شرکت ها برای جذب مشتری وعده الکی میدهند ، درسته ! اما تبعات بسیار بدی از لحاظ کاری براشون خواهد داشت و یکی این است ، یوزری که راضی نیست میاد تجربه خودشو با اون شرکت مینویسه و وقتی بقیه دوستان بفهمن ، دیگه از اون شرکت سرویس نمیگیرند و.....
ما از این مشتری ها که دم به ساعت زنگ و تیکت بزنند و سر 1000 تومان چونه بزنند نیستیم و حتی حاظریم دو ماه یکجا بگیریم که بهتون ثابت بشود ، اما وقتی داریم صادقانه با شما کار میکنیم و کلی هزینه میکنیم که چه برای سرویس و چه ارسال هارد و برگشت آن ، موارد بالا که شما فرمودید قابل قبول نیست و ما هم وقت نداریم دم به ساعت تیکت یا زنگ بزنیم که آقای فلان ، سرویس سرعتش کم شده و نمیتوان آپلود کرد و شما بفرمایید مقصر زیر ساخت است و .....
ضمنا ما که حتما به یک آپلود سنتر مشخص آپلود نمیکنیم که شما تست کنید ! ممکنه با توجه به شرایط آپلود سنتر عوض شود !
اگر میتوانید سرویس تضمینی بدهید ، در خدمتیم.
موفق باشید.
ممنونم بابت وقتی که گذاشتید.