-
November 23rd, 2019, 21:35
پاسخ : سرور مجازی ایران از واقعیت تا توهم!

نوشته اصلی توسط
starting
بله متوجه کلیت صحبت شما شدم و تاییدم کردم. / متاسفانه حاکم شهری که مرغابی بوود . شهر رو یا آب میبره یا خشکسالی/ و این فرآیند عین دومینو از بالا به پایین میاد/ بشخصه خودم بخاطر نبود سرور مجازی یا گرانی بشدت غیره متعارف از سوی افرادی که اینجا از انسانیت صحبت میکنند اما در تیکتها قیمت فضایی میدن اونم با محدودیت بالا از این سرویس محروم شدم (بهرحال با در مقابل ظالم همیشه ایستاد حتی بضرر آدم باشه)
من هم مثل شما قبول نکردم هزینه گزاف بابت استفاده چند روزه از سرور ایران بدم و صبر کردم! بدا به حال ما مردمان...
-
تعداد تشکر ها از Aria90 به دلیل پست مفید
-
November 23rd, 2019 21:35
# ADS
-
November 23rd, 2019, 23:22
نت وصل شد
حالا برن کشکشون رو بسابن دلالهای سر گردنه
-
تعداد تشکر ها ازmashiat به دلیل پست مفید
-
November 23rd, 2019, 23:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mashiat
نت وصل شد حالا برن کشکشون رو بسابن دلالهای سر گردنه
اینا تنشون داغه نمیدونن چه بلایی سرشون اومده طرف یا خریده {که عضو شده و بعد میبینه چه کلایی سرش گذاشته عمرا دیگه از خدمات این برند استفاده نمیکنه}\\\\\ یا نخریده {بازهم عضو شده تیکت داده و میدونه این برند روز نیاز ذات واقعیش چیه پس از ترس تکرار بلا در مواقع بک آپ و... باز بهش اعتماد نمیکنه بنوعی طرف باید در برندشو گل بگیره}\\\\\\\ |||| اینجا شیراز هنوز نت وصل نیست و منم با یک هاست ایران پرو.ک.سی ساختم اومدم ادیتور برام لود نمیشه و اینترها نادیده گرفته میشه در متنم
-
تعداد تشکر ها ازstarting به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2019, 00:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
starting
اینا تنشون داغه نمیدونن چه بلایی سرشون اومده طرف یا خریده {که عضو شده و بعد میبینه چه کلایی سرش گذاشته عمرا دیگه از خدمات این برند استفاده نمیکنه}\\\\\ یا نخریده {بازهم عضو شده تیکت داده و میدونه این برند روز نیاز ذات واقعیش چیه پس از ترس تکرار بلا در مواقع بک آپ و... باز بهش اعتماد نمیکنه بنوعی طرف باید در برندشو گل بگیره}\\\\\\\ |||| اینجا شیراز هنوز نت وصل نیست و منم با یک هاست ایران پرو.ک.سی ساختم اومدم ادیتور برام لود نمیشه و اینترها نادیده گرفته میشه در متنم
طبق نامه ای که برای ارائه دهنده های اینترنت ارسال شده
شیراز ، استان البرز و استان خوزستان تا مدت نامشخصی امکان دسترسی اینترنت ندارند.
-
تعداد تشکر ها از NetworkFA به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2019, 01:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
NetworkFA
طبق نامه ای که برای ارائه دهنده های اینترنت ارسال شده شیراز ، استان البرز و استان خوزستان تا مدت نامشخصی امکان دسترسی اینترنت ندارند.
خوشحالم یک شیرازی هستم ||| گور بابای نت با اینکه برنامه نویسم و لنگ لنگ|| اما خیلی خوشحالم همیشهریام اینقدر خوب بودن از این وصل نشدن نت میشه فهمید چقدر باحال بودن و بافهم و درک
-
تعداد تشکر ها ازstarting به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2019, 08:43
حیفم اومد جواب ندم
بله دقیقا هدف مهمه
و درود بر تو و شیرازیای با شرف
-
تعداد تشکر ها از takhd به دلیل پست مفید