نوشته اصلی توسط
sina_lizard
من نمیدونم چرا شماها خودتونو زدین به نفهمی ؟ از خرید و فروش هیچی حالیتون نیست ؟ شما نفهمیدین تا الان که چیزیو تعدا بالا بخرین ارزون میشه ؟ شماها تا این سن نفهمیدین راه هایی هست همون چیزو ارزون تر خرید ؟ عجب گیری کردیم بابا چرا نمیفهمین ؟ دیگه به معامله حضوری چی میگین ؟ هر کسی میخواد من با پسر داییم تو تهران هماهنگ کنم و خودمم تبریز قیمت هایی که گفتم از هتزنر ارایه میکنم دیگه اینو چی میگین ؟ باو شما عادت کردین به تیغ کردن
البته عادت نکردینا فقط منظورم خود شماس که ابلهانه خرید و فروش میکنید چطور ؟ مثال میزنم
با سایت های ثبت سفارش سفارش میدین تا براتون پرداخت ریالیتون رو دلاری کنن یکم اونجا میاد رو سرور
یکم دندون گرد هستی
یکم نمیفهمی چیو کجا میخرن میزبان سرور الان ۱۸ سرور اختصاصی تمدید نشده توسط مشتری داره ک برای راه اندازی مجدد هزینه راه اندازی نمیگیرن
بعضی ای پی های بعضی کشور ها هست با اون ای پی ها وارد سایت هتزنر بشین تخفیف های زیادی برای اون کشور ها اختصاص داده شده اونم بصورت دائمی
بله مثل شما ماهم ابلهانه خرید میکردیم نمیصرفید
چه اصراری دارین بحث کنید در حالی که هیچی حالیتون نیست ؟
این سایت ادمین داره همه ای پی ها هم برای ادمین قابل نمایشه البته نمیفهمین که اگر یوزر خود من بود که تا الان بن بودم
برای ادرس سایت هم باز نمیفهمین دیگه هر شرکتی هر مغازه ای اسباب کشی میکنه به جای دیگه ای و نماد اعتماد هم قابل ویرایش نیست نمیدونم شما چطور سرور اداره میکنید