-
November 11th, 2019, 15:16
عضو انجمن
پاسخ : سرور مجازی رم هشت (نهایت تا ماهیانه 75 هزار تومان)

نوشته اصلی توسط
Optimus
در حوزه قیمتی مد نظر شما کمترین قیمت در دنیا می تونه هتزنر کلد باشه 10 یورو تقریبا می شه
اما اگر سرویس دهنده ای با این قیمت و این منابع به شما سرویسی داد، حتما همین جا اعلام کنید ما نقدا 10 تا سرور ازش میخریم
مثل اینکه بگید یه مرسدس بنزی می خوام حداکقر بودجم 50 میلیونه
ممنون از مثالتون
متاسفانه زمینه ای شکل گرفته توی بازار ما که بعضی مثلا همکار با سابقه ی زیر 1 سال حتی، با اورسل به شدت بالا میان همچین قیمت هایی رو به مشتری های عزیز اراعه میکنن
فرضا روی سرور رم 32 که با 32 آی پی از ارزونترین و تقریبا کم کیفت ترین دیتاسنتر ماهانه میشه حدود 1ملیون تومن تهیه میکنن، و 32 سرور میفروشن با رم های 10 گیگ
خدارو شکرررررررر
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Optimus
دوست گرامی اولا احترم خودتون را نگه دارید
سایت نباید اجازه بده که همچین مواردی زده بشه
قرار نیست هر کس از خونه مامانش فرار کرده بیاد سرور ارائه بده و قیمت را بشکونه جوری که بازار خراب کن باشه
این تاپیک به عنوان تاپیک بازار خراب کن و ایجاد اختلال در ارائه سرویس های با کیفیت گزارش شد
مشتری که دنبال اورسل نباشه و کیفیت براش مهم باشه میدونه کجا سرویس بگیره،
خدارو شکر همکارانتی هستند هنوز که روی سرور رم 16 ، 64 گیگ به مشتری میدن و پشتیبانی در حد پولی که دریافت میکنن
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
sina_lizard
سلام
اولین بارمه میبینم یکی پست میزاره از پست خودشم تشکر میکنه

خب چه ربطی به تعداد پست داره ؟ ایشون سرور خواستن منم دیدم شما عزیزان دو برابر هزینه سرور سود میکشین روش . من راضی شدم به ۱۰-۲۰تومن سود ماهانه همه اومدن نوشتن امکان نداره و فلان اگر بود ما ۱۰ تا۱۰ تا میخریدیم
پس چرا وقتی من مینوسیم میتونم ارایه کنم هیچ کس ادامه نمیده؟
زیاد جو گیر نباشیم
تازه سود هم میکنی؟؟؟؟؟؟؟ :|
-
تعداد تشکر ها از Mehran18 به دلیل پست مفید
-
November 11th, 2019 15:16
# ADS
-
November 11th, 2019, 23:34

نوشته اصلی توسط
sina_lizard
عزیز دل شما به دامنه چه کار داری شما میگی نمیشه این قیمت سرور
من میگم عدد بگین پرداخت کنید تحویل بگیرید با نماد اعتماد

دیگه بحثی باقی هست ؟
بحث سر اینکه کسی ارایه میده یا نه نیست ! شما تاپیک بزن بگو سرور اورسل میخوام 50 تومن ببین چه افرهای رنگارنگی میاد برات
بحث سر اینه که با این قیمت فقط اورسل و بی کیفیتی و تاپیک شکایت فردا روز هست !
شما اونقدر برای کسب و کار و سایتت ارزش قائل نیستی که دومینی که تمدید نشده و ایمیلش هنوز تو فوتر سایتت به عنوان پشتیبانی قید شده رو با وجود گزارش تغییر بدی اونوقت توقع داری باور کنیم با این قیمت منابع اختصاصی میدی و برای مشتری ارزش قائل هستی !
-
تعداد تشکر ها ازweb_master به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2019, 14:00
عضو انجمن
واقعا چند روزه فکرم درگیر این تاپیکه!
چی میشه که بعضی افراد اینجوری قیمت میشکنن؟ البته شما هیچوقت از یک همکار با سابقه و یک شرکت معتبر این موارد رو نمی بینی
اما مگه شما هدفتوت کسب درآمد و پیشبرد کسب و کارتون نیست؟ یا اومدید چند ماه کار کنید و برید؟
شما هزینه تیم پشتیبانی وقت خودت سخت افزار هایی که خرید یا اجاره کردید رو حساب کنی و گرونی های فعلی حتی قیمت های معمولی هم سود دهی خوبی ندارن چه برسه به اینکه 8 گیگ رم رو بدید 80 تومن!
البته شکی نیست که همچین تعرفه هایی یعنی اورسل...
ساران هاستینگ
09382294343 | 02128423379 تماس در ساعات اداری
شرکت ساران داده پردازان ارجان - ثبت 3325 | دارای نماد اعتماد الکترونیکی
-
-
November 12th, 2019, 14:29
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
parsvia
واقعا چند روزه فکرم درگیر این تاپیکه!
چی میشه که بعضی افراد اینجوری قیمت میشکنن؟ البته شما هیچوقت از یک همکار با سابقه و یک شرکت معتبر این موارد رو نمی بینی
اما مگه شما هدفتوت کسب درآمد و پیشبرد کسب و کارتون نیست؟ یا اومدید چند ماه کار کنید و برید؟
شما هزینه تیم پشتیبانی وقت خودت سخت افزار هایی که خرید یا اجاره کردید رو حساب کنی و گرونی های فعلی حتی قیمت های معمولی هم سود دهی خوبی ندارن چه برسه به اینکه 8 گیگ رم رو بدید 80 تومن!
البته شکی نیست که همچین تعرفه هایی یعنی اورسل...
عزیزان هی من نمیخوام بحث کنم شماها ول نمیکنید
خب چرا باید شما در یک سروری که فقط میخرین تحویل میگیرین و تحویل میدین به مشتری ماهانه 350 هزار تومان بیشتر سود کنید ؟
منظورم این پلن از سایتتون هست
https://saranhosting.com/my/cart.php?gid=3
EX41
Intel® Core™ i7-6700
Quad-Core Skylake
incl. Hyper-Threading Technology
RAM32 GB DDR4 RAMHard Drive2 x 4 TB SATA 6 Gb/s 7200 rpm
HDD (Software-RAID 1)
Class EnterpriseConnection 1 Gbit/s-PortGuaranteed Bandwidth 1 Gbit/sBackup Space100 GBInclusive Traffic30 TB*
760,000Toman ماهانه + 1,400,000Toman هزینه راه اندازی
همین سرور رو بدون هزینه راه اندازی توی همین تاپیک با پنل خوده هتزنر من بهتون 500 هزار تومان ماهانه (50 هزار تومان هم سود میکنم) و بدون هزینه راه اندازی تحویل میدم دیگه از خود هتزنر پنل میگیرین بازم بگین اورسل ؟ چون اینو نگین چی بگین ؟ البته من منظورم همه همکارا نیستن فقط تعداد کمی از همکارا هستن
مرد نیست هر کی از حرفش فرار کنه
این اسمش کسب و کار نیست تیغ زدن مردم هست
مگه شما وقتی سرور رو از هتزنر میخرین و به مشتری تحویل میدین چه کار اضافی میکنید که اینقدر میکشین روش ؟ یدونه مجازی سازی یعنی اینقدر میشه ؟ 1 و نیم هزینه راه اندازی و ماهانه 300 تومن بیشتر سود ؟ این اسمش کسب و کار نیست تیغ زدن مردم هست
ویرایش توسط sina_lizard : November 12th, 2019 در ساعت 14:31
هاستینگ میزبان سرور
با نماد اعتماد-ارایه هاست و نمایندگی رایگان سی پنل لایت اسپید به صورت اسپانسری
شماره تماس و تلگرام: 09385924968
-
تعداد تشکر ها از sina_lizard به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2019, 15:59
من تا الان از چند سرویس دهنده با همین قیمت تهییه کردم، همه بدون کوچکترین مشکل و اورسلی در حال کار هستن. پشتیبانی و کیفیتم خوبه
بازم اگه کسی افری که گفتم میتونه ارایه کنه اعلام کنه.
اف تاپیک: دوستانی که دنبال سرویس دهنده های خوب هستن همینجا میتونید پیدا کنید یا پیغام خصوصی بدین تا معرفی کنم از کجا سرویس گرفتم.
( اصلا توجه نکنید یه عده چرت و پرت درباره اورسل و کیفیت پایین میگن، همه اینا بخواطر ناتوانی در جدب مشتری هست. چون توانایی رقابت ندارند سعی در تخریب دیگر سرویس دهندگان دارن)
بازم میگم از همه سرویس دهنده هایی که گرفتم کاملا راًضی هستم
-
-
November 12th, 2019, 17:42
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mohsen8s
من تا الان از چند سرویس دهنده با همین قیمت تهییه کردم، همه بدون کوچکترین مشکل و اورسلی در حال کار هستن. پشتیبانی و کیفیتم خوبه
بازم اگه کسی افری که گفتم میتونه ارایه کنه اعلام کنه.
هنوز افری که گفتم قابل ارایه هست
هاستینگ میزبان سرور
-
-
November 12th, 2019, 23:38
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
0editor
هر یورو + مالیاتو چند حساب کردی اخوی حاجی برادر عشقم؟
همین امثال شما ریدن دیگه تو مملکت و ارزو بی همه چیز کردن فکر کردی همه خرن نمیدونن با یوزر فیک خودت زدی تاپیک خودتم درخواست تا طعمه بیابی؟
من گفتم اگه واقعا همینه من 22 تا سرور میخرم کارمم نفوذه یا بماند اگه واقعا هست بسم الله با همین قیمت بده! نیست شروور تحویل نده اون سرور هم محض اطلاعاته عمومیتون و علمی تون دیگه ارایه نمیشه و هرچی هست قدیمیه و کنسلی و اون زمون خودشم فکر کنم با دوتا ای پی دوره بره 39 40 یورو در میومد که اون موقه هم یورور رسیده بود تا 17 15 ما میانگین با ضرر 15 حالا سود طرفو هم ول کنیم که معمولا 2 3 یورو میگیرن برای پشتیبانیو... میکرد ماهی 585 شما یعنی 500 میدین 50 تومنم باز سود!
پیشنهادم بهتره برین اول به فکر یه قالب باشین و قالب نال وهاب هاستینگو نزارین عین کارمندان بیسواد برنامه نویس کشور! لابد سوادتونم در حد همینه که نتونسین یه قالب واس خودتون کد بزنید وای به حال پشتیبانیو کارا فنی که یقینن سواد رسیدگی و حل مشکلات فنیم ندارین!
به نماد ملتم نپرید نماد خودتون ادرسش مشکلاتی داره با همچین ادرسی که ثبت کردین فکر نکنم وجود خارجی د اشته باشه!
آدرس : |
آذربایجان شرقی تبریز بخش مرکزی ، شهر تبریز، آخونی ، خیابان شهیددخلی ، خیابان شهید شریفی ، پلاک 0 ، طبقه زیر زمین ( منفی یک ) - چهار راه اخونی خیابان شهید شریفی رو به روی مدرسه سید ال |
https://trustseal.enamad.ir/Verify.a...sw61n90Ed3cUoC
لاقل درست حسابی مسیرتو برو اینجا تو سایتت ادرس دیگه زدی!
https://mizbansv.ir/client/index.php
تبریز کوچه باغ کوی استخر کوچه احمدیان پلاک 2
دو ادرس متفاوت با یه خط شماره و کد پستی؟!
شایدم ما زود قضاوتت کردیم من دیدنیامو دیدم دیگه بقیه بقیه دانن
- - - Updated - - -
عزیزم چرا وقتی به فرض چیپسی که کارخونه میده 5تومن یکی باید 2 تومن بده بعدم بگه سودم روش 500 هست! شما لابد خودتونید (یوزر فیک) دارین این جو مشتریو درست میکنید رم اختصاصی هشت با یورو برین خودتون حساب کنید میکنه 100 تا 160 170 بدون هنوز هزینه لایسنسا دیگه و....
من نمیدونم چرا شماها خودتونو زدین به نفهمی ؟ از خرید و فروش هیچی حالیتون نیست ؟ شما نفهمیدین تا الان که چیزیو تعدا بالا بخرین ارزون میشه ؟ شماها تا این سن نفهمیدین راه هایی هست همون چیزو ارزون تر خرید ؟ عجب گیری کردیم بابا چرا نمیفهمین ؟ دیگه به معامله حضوری چی میگین ؟ هر کسی میخواد من با پسر داییم تو تهران هماهنگ کنم و خودمم تبریز قیمت هایی که گفتم از هتزنر ارایه میکنم دیگه اینو چی میگین ؟ باو شما عادت کردین به تیغ کردن
البته عادت نکردینا فقط منظورم خود شماس که ابلهانه خرید و فروش میکنید چطور ؟ مثال میزنم
با سایت های ثبت سفارش سفارش میدین تا براتون پرداخت ریالیتون رو دلاری کنن یکم اونجا میاد رو سرور
یکم دندون گرد هستی
یکم نمیفهمی چیو کجا میخرن میزبان سرور الان ۱۸ سرور اختصاصی تمدید نشده توسط مشتری داره ک برای راه اندازی مجدد هزینه راه اندازی نمیگیرن
بعضی ای پی های بعضی کشور ها هست با اون ای پی ها وارد سایت هتزنر بشین تخفیف های زیادی برای اون کشور ها اختصاص داده شده اونم بصورت دائمی
بله مثل شما ماهم ابلهانه خرید میکردیم نمیصرفید
چه اصراری دارین بحث کنید در حالی که هیچی حالیتون نیست ؟
این سایت ادمین داره همه ای پی ها هم برای ادمین قابل نمایشه البته نمیفهمین که اگر یوزر خود من بود که تا الان بن بودم
برای ادرس سایت هم باز نمیفهمین دیگه هر شرکتی هر مغازه ای اسباب کشی میکنه به جای دیگه ای و نماد اعتماد هم قابل ویرایش نیست نمیدونم شما چطور سرور اداره میکنید
ویرایش توسط sina_lizard : November 12th, 2019 در ساعت 23:41
هاستینگ میزبان سرور
-
تعداد تشکر ها از sina_lizard به دلیل پست مفید
-
November 13th, 2019, 02:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sina_lizard
من نمیدونم چرا شماها خودتونو زدین به نفهمی ؟ از خرید و فروش هیچی حالیتون نیست ؟ شما نفهمیدین تا الان که چیزیو تعدا بالا بخرین ارزون میشه ؟ شماها تا این سن نفهمیدین راه هایی هست همون چیزو ارزون تر خرید ؟ عجب گیری کردیم بابا چرا نمیفهمین ؟ دیگه به معامله حضوری چی میگین ؟ هر کسی میخواد من با پسر داییم تو تهران هماهنگ کنم و خودمم تبریز قیمت هایی که گفتم از هتزنر ارایه میکنم دیگه اینو چی میگین ؟ باو شما عادت کردین به تیغ کردن
البته عادت نکردینا فقط منظورم خود شماس که ابلهانه خرید و فروش میکنید چطور ؟ مثال میزنم
با سایت های ثبت سفارش سفارش میدین تا براتون پرداخت ریالیتون رو دلاری کنن یکم اونجا میاد رو سرور
یکم دندون گرد هستی
یکم نمیفهمی چیو کجا میخرن میزبان سرور الان ۱۸ سرور اختصاصی تمدید نشده توسط مشتری داره ک برای راه اندازی مجدد هزینه راه اندازی نمیگیرن
بعضی ای پی های بعضی کشور ها هست با اون ای پی ها وارد سایت هتزنر بشین تخفیف های زیادی برای اون کشور ها اختصاص داده شده اونم بصورت دائمی
بله مثل شما ماهم ابلهانه خرید میکردیم نمیصرفید
چه اصراری دارین بحث کنید در حالی که هیچی حالیتون نیست ؟
این سایت ادمین داره همه ای پی ها هم برای ادمین قابل نمایشه البته نمیفهمین که اگر یوزر خود من بود که تا الان بن بودم
برای ادرس سایت هم باز نمیفهمین دیگه هر شرکتی هر مغازه ای اسباب کشی میکنه به جای دیگه ای و نماد اعتماد هم قابل ویرایش نیست نمیدونم شما چطور سرور اداره میکنید
دیتاسنتر سرور آمریکارو اعلام کنید؛ لطفا لینک صفحه رسمی خود دیتاسنتر برای پلن 4 سرور اختصاصی که توی سایتتون هست را ارسال کنید
ممنون
-
-
November 13th, 2019, 07:34
عضو جدید
سلام قیمت های سایت قدیمی هست با قیمت هایی که در این تاپیک گفتم سرور قابل ارایه هست و پلن های امریکا برای دیتا شاک بودن
هاستینگ میزبان سرور
-
-
November 13th, 2019, 10:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sina_lizard
عزیزان هی من نمیخوام بحث کنم شماها ول نمیکنید
خب چرا باید شما در یک سروری که فقط میخرین تحویل میگیرین و تحویل میدین به مشتری ماهانه 350 هزار تومان بیشتر سود کنید ؟
منظورم این پلن از سایتتون هست
https://saranhosting.com/my/cart.php?gid=3
EX41
Intel® Core™ i7-6700
Quad-Core Skylake
incl. Hyper-Threading Technology
RAM32 GB DDR4 RAMHard Drive2 x 4 TB SATA 6 Gb/s 7200 rpm
HDD (Software-RAID 1)
Class EnterpriseConnection 1 Gbit/s-PortGuaranteed Bandwidth 1 Gbit/sBackup Space100 GBInclusive Traffic30 TB*
760,000Toman ماهانه + 1,400,000Toman هزینه راه اندازی
همین سرور رو بدون هزینه راه اندازی توی همین تاپیک با پنل خوده هتزنر من بهتون 500 هزار تومان ماهانه (50 هزار تومان هم سود میکنم) و بدون هزینه راه اندازی تحویل میدم دیگه از خود هتزنر پنل میگیرین بازم بگین اورسل ؟ چون اینو نگین چی بگین ؟ البته من منظورم همه همکارا نیستن فقط تعداد کمی از همکارا هستن
مرد نیست هر کی از حرفش فرار کنه
این اسمش کسب و کار نیست تیغ زدن مردم هست
مگه شما وقتی سرور رو از هتزنر میخرین و به مشتری تحویل میدین چه کار اضافی میکنید که اینقدر میکشین روش ؟ یدونه مجازی سازی یعنی اینقدر میشه ؟ 1 و نیم هزینه راه اندازی و ماهانه 300 تومن بیشتر سود ؟ این اسمش کسب و کار نیست تیغ زدن مردم هست
مهندس اول اینکه جوش نیار
دوم اینکه سرور ها مدیریت شده هستند که با این قیمت ارائه میشن
فقط تحویل سرور نیست
این سرویس برای شرکت های هاستینگ و مدیران وب سایت هستش که اطلاعی از مدیریت و کانفیگ سرور ندارن
ما به صورت کامل مدیریت و کانفیگ می کنیم
واسه نمونه هم می تونید تعرفه های ایران سرور با همین خدمات رو ببینید
البته پلنی که اینجا قرار دادید دیگه ارائه نمیشه پلن های جدید که در حال آماده سازی هست با توجه به خدماتی که اضافه کردیم تعرفه بیشتری دارن
-
تعداد تشکر ها از parsvia به دلیل پست مفید