من اطلاعی در این رابطه ندارم لما یکی از دوستان من نیز همینجور شد
چون گردش مالی بلند مدت در ماه از حدود میانگین ۵ ملیون رسید به ۷۰۰ ملیون در ماه بعد از انجام یک تراکنش ۸۰۰ ملیونی حسابش مسدود شد
من اطلاعی در این رابطه ندارم لما یکی از دوستان من نیز همینجور شد
چون گردش مالی بلند مدت در ماه از حدود میانگین ۵ ملیون رسید به ۷۰۰ ملیون در ماه بعد از انجام یک تراکنش ۸۰۰ ملیونی حسابش مسدود شد
دوست گرامی من برای کاری نمیتونستم درگاه بگیرم و چند ماهی از کارت به کارت استفاده کردم . مبالغ هم ناچیز و هر کدام در حد 35 تا 50 هزار تومان بودن اما تعداد واریز در روز بسیار بالا بود . حساب پس از چند ماه مسدود از برداشت شد و زمانی که رفتم بانک مدیر شعبه اول ازم خواست توضیح بدم که این تعداد واریز برای چیه و یه جورایی حس کردم الانه که یه تماس بگیره و بریزن تو بانک ... ولی بعد از ارائه توضیحاتم گفت که باید حسابت رو در این بانک ببندی و دیگه بهم خدمات نمیدن ! خوشبختانه مبلغ مانده رو تسویه کردن !
حالا شما میگی 500 و 600 میلیون در ماه ... قطعا تراکنش ها توسط خود شعبه بررسی میشه و نه تنها برای حساب بلکه برای خودتون هم ممکنه دردسر بشه . پس بهتره با یک مشاور صحبت کنید و یک شرکت به صورت قانونی ثبت کنید چون اگه مشکلی پیش بیاد بیرون اومدن ازش ساده نخواهد بود .
با سلام و وقت بخیر بنده دارای شرکت در حوزه it و حسابداری می باشم که در خدمت دوستان هستم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)