کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
دوست گرامی اولا احترم خودتون را نگه دارید
سایت نباید اجازه بده که همچین مواردی زده بشه
قرار نیست هر کس از خونه مامانش فرار کرده بیاد سرور ارائه بده و قیمت را بشکونه جوری که بازار خراب کن باشه
این تاپیک به عنوان تاپیک بازار خراب کن و ایجاد اختلال در ارائه سرویس های با کیفیت گزارش شد
از هرکسی توی خصوصی آفر دریافت کردین قطعا تعداد پست هاش زیر 100 تا پسته که نمیتونه الانا آفر بده.
و هرکی هست تازه مدرسش شروع شده و واسه تفریه هنوز داره سرور میفروشه و یه روزی پول تو جیبیش تموم میشه و دیتای شما شیک و مجلسی میره رو هوا.
با آفر زیر درخدمتتون هستم
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=211663
و یا اگر قیمتش مناسبتون نبود یکی از آفر های بخش فروش رو انختخاب کنید بهتره که در خصوصی آفر دریافت کنید
http://www.webhostingtalk.ir/forumdisplay.php?f=15
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
سلام
اون چند نفر دارن فیک و اورسل بهتون تقدیم می کنن
باتشکر
- - - Updated - - -
سلام
همکار عزیز من که دیگه خیلی کم میام اینجا از این وضعیت اینجا خسته شدم قیمتها رو می بینم آفرها رو می بینم خدا شاهده تو دلم فحش میدم
هی میگم جمعش کنم برم بعد دلم به حال 10 سال فعالیتم کباب میشه...چی بگم
در حال حاضر این انجمن بی در و پیکر هست برو تا آخر صحبتم
باتشکر
- - - Updated - - -
سلام
مدیران عزیز که کلا دیگه غیبت دارین ایشون به چه حقی با این تعداد پست سرور میفروشن زحمت نکشیدن قوانین سایت بخونن
تا بود و سختگیری برای ما بود ؟
بن بودنها با دلیلهای جزئی برای ما بود؟
پست تکراری و پاک شدن برای ما بود؟
سرور وارز ممنوع برای ما بود؟
فروش وی پی ان برای ما ممنوع بود؟
حذف پستهای فروش برای ما بود ؟
الانم احتمالا تشریف بیارین اخطار بدین به من یا بن کنید و همین پستها رو پاک کنید...
باتشکر
ویرایش توسط javadezati : November 10th, 2019 در ساعت 10:28
دارای نماد اعتماد الکترونیکی و 10 سال سابقه
آدرس : تهران - خیابان شهید رجایی - میدان بهشت - خیابان ابریشم - پلاک 268 ( وب هاست پرشین )
55502847-09123104071-09359290050-www.whpersian.com
ممنون از مثالتون
متاسفانه زمینه ای شکل گرفته توی بازار ما که بعضی مثلا همکار با سابقه ی زیر 1 سال حتی، با اورسل به شدت بالا میان همچین قیمت هایی رو به مشتری های عزیز اراعه میکنن
فرضا روی سرور رم 32 که با 32 آی پی از ارزونترین و تقریبا کم کیفت ترین دیتاسنتر ماهانه میشه حدود 1ملیون تومن تهیه میکنن، و 32 سرور میفروشن با رم های 10 گیگ![]()
خدارو شکرررررررر
- - - Updated - - -
مشتری که دنبال اورسل نباشه و کیفیت براش مهم باشه میدونه کجا سرویس بگیره،
خدارو شکر همکارانتی هستند هنوز که روی سرور رم 16 ، 64 گیگ به مشتری میدن و پشتیبانی در حد پولی که دریافت میکنن
- - - Updated - - -
تازه سود هم میکنی؟؟؟؟؟؟؟ :|
با این قیمت رم 2 بزور میشه کسی هم همچین قیمتی بده انقدر منابع را براتون تیکه تیکه میکنه از اشتراکی هم بدتر و بعد پست میزنید اهای مردم این پولم رو خورده و اون فرد هم از ترس خصوصی میدن به شما چقدر ادم ضعیفی هست که بوی 75 تومان پول میخوره بهش حاظر هست با دروغ و کلک و وجدان خود را نادیده بگیره سرویس بده به اسم رم 8 البته من نه سرور فروشم نه همکارتون منتها با عقل و منطق این مبلع اصلا جور در نمیاد و فقط رم 1 با این میشه نهایت 2 . اگر منظورتون با پشتیبانی با پدر مادر و منابع اختصاصی و معتبر هست.
سلام
سرور با مشخصات
8 رم سی پی یو 4 هسته و 100 گیگ hhd با پورت یک گیگ از هتزنر المان قابل ارایه هست
از طریق لینک زیر پلن 3 را سفارش دهید و تیکت بزنید تا به صورت درخواستیتون رم 8 بشه
کارت خرید میزبان سرور
- - - Updated - - -
سلام
دوست عزیز قابل ارایه هست اگر خواستین در ارتباط باشید
هاستینگ میزبان سرور
با نماد اعتماد-ارایه هاست و نمایندگی رایگان سی پنل لایت اسپید به صورت اسپانسری
شماره تماس و تلگرام: 09385924968
ویرایش توسط mohsen8s : November 9th, 2019 در ساعت 23:16
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)