با سلام خدمت دوستان
ببنید دوستان پنالتی شدن بستگی به عوامل زیادی داره
من خودم به عنوان یه سئو کار تا تجربه کسب کردم چندین سایت خودمو پنالتی کردم . 2 سال هم طول کشید تا حداقل چیزی بفهمیم از سئو که یه پل به سمت کار بهتری بسازه برای ما
پنالتی شدن بر اساس تجربه 7 ساله من
لینک گذاری اسپم در داخل وب سایت خودتون
ورودی بک لینک های زیادی در مدت زمان کوتاهی
بازید فیک مانند برنامه و انلاین که از یک ای پی یا چند ای پی ارسال میشود چون ربات گوگل همه بازدید ( ای پی - مرورگر و..... ) بازدید کننندگان رو میفهمه
زمان ما بین ارسال بازدید واقعی و فیک کاملا معلوم و مشهوده برای گوگل
استفاده زیاد از پاپ ها ( خیلی زیاد ) مثلا در روز 5 هزار تا مثال = وقتی وب سایت بنده روزی 100 الی حداکثری 500 تا بازدید داره به هیچ صورت امکان نداره یه شبه 5 هزار بازدید روز بعدش بخوره از 500 تا به 5000 هزار تا امکان نداره از نظر گوگل
نتیجه گیری =
این از تجربه شخصی بندس که بهتون میگم
همه موارد بالا از جمله
ورودی بک لینک گیری از دیگر سایت ها
لینک دهی داخلی سایت ( حالا این تا حدی مشکلی پیش نمیاره قبلا اگه اشتباه نکنم در هر صفحه میتوان تا 120 لینک به صورت استاندارد وجود داشته باشه یا 100 تا دقیقا یادم نیست )
پاپ اپ ها
بازدید فیک و همگی به صورت کم به زیاد اول وب سایتتون رو بسنجید چند تا ورودی بک لینک داره یا بازدید داره 50 در هفته یا در 2 هفته اضافه کنید اروم اروم اضافه کنید
سعی کنید از وب سایت های مرتبط یا حداقل هم معنی یا نزدیک به نوع کارتون بک لینک و ورودی بگیرید ( که گوگل خیلی بهتون رنک بهتری میده )
پیشنهاد بنده
اصلا دور ور این فیک و اینا نرید
بک لینک بگیرید اما در حیطه کاری خودتون اون وب سایتی که ازش بکلینک میگیری مثل سایت خودت و ان رشته کاری باشه
با استفاده از سئو سفید و بدون تقلب بالا بیاید اروم اروم میاید بالا اما همیشگی میشید
از کانال ها و ... شبکه های اجتماعی استفاده کنید ( بازدید از شبکه های اجتماعی مانند 10 تا بک لینک با رنک بالا تاثیر گذاره و معثر === از تجربه بنده میگم )
بنده وب سایت دارم الانم فعال که با کلماتی با سئو سفید و با استفاده از تلگرام و اینستا گرام در کلمه های با جستجو بالای 16 میلیون رتبه 3 صفحه دومه - و با کلمه 8 میلیونی دیگه رتبه 3 صفحه اول رو داره حال اینی که میگم در بیش از 100 کلمه جسجویی در صفحه اوله و وب سایت 4 ساله کار میکنه و جالب توجه که تک صفحه و html هستش وب سایت . از 6 ماه اولش به بعد با همین مواردی که گفتم و سئو سازی استاندارد قالب و کدنویسی صحیح بهترین نتیجه رو گرفتم
شما هم میتونید تنها فقط باید بخواید این کارو انجام بدید