نقل قول نوشته اصلی توسط websazha نمایش پست ها
خیلی معذرت میخوام ولی دوستانی که از جوکر استفاده میکنند برای ثبت دامنه معلوم نیست چرا سکوت کردند کلا الان اگر کسی آفر خرید میخواست همه میریختن از سرو کول هم میرفتن بالا!
این کلام شاید مناسب نباشد ولی دارند شما تاب میدند دوست عزیز کلا یه قسمت سمت Whmcs هست و یه قسمت سمت joker ایمیل هست که یکسان هستند و بخش دیگه ای برای ایمیل وجود نداره وجود هم داشته باشه چیزی که شما نبینی یعنی شما ننوشتی تمام شما دسترسی دیدن من ندارم بعد من نوشتم! دسترسی دیدن ندارم چطور بدونم اشتباهه ویرایش و تایید کنیم! کلا دارن شما رو تاب میدن.
سن دامنه بله حفظ میشه
تخفیف هم میدن برای خرابکاری که دارن میکنن! عجب خیلی بده مشتری اینطوری از دست بره شاید یک مرتبه یه پولی گرفته بشه و سود خوبی باشه که معادل 3-4 سال مشتری بودن طرف باشه ولی اینی که شما 100 جا میرید بگید از فلان جا نخرید ضرری داره که ...

نکنید همکارهایی محترم نکنید نام نیک داشتن درامدتون بیشتر میکنه! تا این کارها
سلام مجدد
بله متاسفانه دوستانی که از جوکر استفاده میکنند راهنمایی نمیفرمایند ، من اموزش ثبت در جوکر رو دیدم دو قسمت داشت ، یکی برای پنل و یکی برای دامنه باید مشخصات ثبت می شد ، اما اگه میدونستم میشه گزارشات تغییر مشخصات رو دید یا خیر ، میتونستم بعد از ریستور انتقال بدم و همه ی موارد رو متوجه بشم و بهتر شکایت کنم
شکایت از نماد رو انجام خواهم داد ، ایا از طریق 195 هم میتونم شکایت کنم؟ شکایت از طریق دادگستری رو باید برم تهران درسته؟ شهرستان هستم اما نماینده تهران هست
بازم ممنون از کمکهاتون