بله ایمیل من در پنل خودشون درسته و میتونم این مورد رو ببینم ، این رو من بهشون گفتم که چطور ایمیل من درسته و میگید اشتباهه ، گفتن من ایمیل رو برای پنل خودشون درست زدم اما برای اطلاعات هویز که ی قسمت دیگه از سایت باید ثبت میکردم ، اون رو اشتباه زدم
اما نکته ی جالب اینه ایمیل یاداوری برای منقضی شدن دامنه از joker.com اومده..... اینو هم بهشون گفتم اینم جوابشون:
""بله درسته. در سایت جوکر، به محض ثبت نام شما، یک اکانت به شما تخصیص داده میشه براساس اطلاعات پنلی که در سایت ما وارد کرده اید. سپس شما اگر هر تعداد دامنه ای ثبت کنید، به همان تعداد مشخصات مجزایی که در هنگام ثبت دامین وارد می کنید در سایت ما، به اون هم ارسال می شه""
داستان ایمیل اشتباه هم اینه میگن امسال قوانین تغییر کرده و وقتی دامنه تمدید میشه باید در داخل ایمیل وریفای انجام بشه که نشده ، اصلا این موضوع صحت داره یا به قول شما میتونستن دستی تمدید کنن؟
متاسفانه اکانتی دست من نیست که چک کنم و به قول شما اگر باشه هم سریع عوض میکننهویز پرایویت روی دامنه هست نمیشه ایمیل روی دامنه دید ولی پنل دامنه به هر صورت دارید اگر دسترسی مستقیم به جوکر به عنوان کلاینت دارید میتوانید ببنید ولی وقتی کسی اینکار کند حتما ایمیل تغییر داده که باز هم میگم هیچ ربط ندارد که چی بوده تمدید نکردند!
بعد از انقضا و قبل از اینکه به حالت جریمه برسه میتونستن بفهمن؟ چون شماره تلفن و هم ایمیل داخل پنلشون بوده اما هیچ تماسی با من گرفته نشدهشرکتی که خدمات ثبت دامنه میدهد به دلیل حساسیت بالای دامنه باید باید نیرو داشته باشد که :
1- تمام اطلاعات کاربر برسی کند صحیح باشد زمان رجیستر یا انتقال.
2- باید اطلاعات تماس تلفنی صحیح کاربر به همراه وریفای دریافت کنید که نیاز باشد تماس تلفنی گرفته شود.
3- باید نیرو داشته باشد وقتی دید یک دامنه به هر دلیل تمدید نشده 1 هفته قبل از انقضاء پیگیری کند از تیکت و تماس با کاربر مگه شوخیه کل یک تجارت دامنه هست.
بعد از تمدید و... حتما منتقل میکنم و اصلا دوست ندارم دیگه با چنین شرکتی کار کنم
راستی الان که ریستور میکنم سن دامنه حفظ میشه درسته؟
ببخشید سوالاتم هم زیاد میشه چون میخوام تا جایی که بتونم اطلاعات بگیرم که بتونم کاری کنم و دیگه چنین مواردی رو تکرار نکنن (حتی به من میگه با احتساب تخفیف 60 درصدی که دارن میشه هزینه ی جریمه 63 دلار بعد داخل پنل جوکر دیدم کلا قیمتش میشه 68 یورو بدون تخفیف.... 160 تومن هم که پول تخفیف داده بودم تازه اونم با تخفیفی که داخل پنلشون بعد چند سال داشتم میدونم کلا دارن زیادی میگیرن)