نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: این چه وضع امنیت هاست های ایرانیه؟؟؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    595
    تشکر تشکر شده 
    125
    تشکر شده در
    97 پست

پیش فرض پاسخ : این چه وضع امنیت هاست های ایرانیه؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط marzdata نمایش پست ها
    جناب شروین عزیز

اول اینکه بگم تاریخ ثبت دامنه مرزدیتا به 8 سال پیش برمیگرده. پس من تازه نفس نیستم چون 8 سال پیش وب فارسی عملا تازه داشت جون میگرفت.

در آوردن اطلاعات بنده که خودم خواستم کاری برای هیچکس نداره در ضمن سایت پلاگین نال هم مال چند سال پیشه که زده شده ! حداقل میدونم چی دارم ارائه میدم شما که هویتت پشت یوزر نیمت نگه داشتی و به ما اهانت میکنی؟ و ادعا میکنی که من هیچی حالیم نیست میخواهم بهت بگم من ادعایی ندارم هدفم از این تایپک فقط تغییر اوضاع هاستینگ و وضعشون که اگر شما مافیا و عوضی های وب بذارید و از این گندی که این چند ساله درست کردید و همه رو انداختید توش بتونیم رها پیدا کنیم

من خودمم نمیگم امنیت دارم اگر یکم اون چشماتون به کار مینداختید میدید که گفتم بیاید همکاری کنیم و یک راهکاری برای این موضوعات پیدا کنیم خوشحال میشم با هم صحبت کنیم بیشتر در قالب پیام خصوصی یا تلگرام :: دعوای اول به از صلح آخر هست.
    اتفاقا سید جان
    از کسی مثل شما بیشتر انتظار میره .
    تو تیم های امنیتی
    آشیانه که به سایت های قمار وصل شد و تیم شبگرد که تعدادی شون زندان افتادند و تیم سیمرغ که تعطیل شدند
    کسانی بودند که تحت فشار جذب دولتی ها شدند و یا کار امنیت اطلاعات رو بوسیدن و گذاشتند کنار .

دوستان قبل از من گفتند امنیت 100 درصد نیست .

از قدیم هم گفتند جواب های هوی هست . اگر سایت و شرکتی امنیت نداره راهنمایی دوستانه مشکل رو حل میکنه . اگر راهنمایی رو قبول نکردند میتونی دیتا رو منتقل کنی به شرکت و هاستینگ دیگری .

البته بدون توهین و ...

انتقاد رو همه بلدند . ولی ارائه راه حل درست رو نه . چون همه دهن دارند برای حرف زدن که کنتور نمیندازه .

زمانی میتونی از خدمات دیگران انتقاد کنی که خودت همون خدمات رو بدون نقص راه اندازی کرده باشی .

این هم بدون من نه هاستینگ دارم و نه شرکت و ... هیچ کدوم از این وب فارسی و مافیا به گوشه پر منم گیر نمیکنه .

من خودم رو پشت نام کاربری ام پنهون نکردم . اگر تو وب فارسی از 8 سال قبل بوده باشی من رو میشناسی .

2. تعداد تشکر ها از shervin110 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)