نقل قول نوشته اصلی توسط marzdata نمایش پست ها
جناب شروین عزیز

اول اینکه بگم تاریخ ثبت دامنه مرزدیتا به 8 سال پیش برمیگرده. پس من تازه نفس نیستم چون 8 سال پیش وب فارسی عملا تازه داشت جون میگرفت.

در آوردن اطلاعات بنده که خودم خواستم کاری برای هیچکس نداره در ضمن سایت پلاگین نال هم مال چند سال پیشه که زده شده ! حداقل میدونم چی دارم ارائه میدم شما که هویتت پشت یوزر نیمت نگه داشتی و به ما اهانت میکنی؟ و ادعا میکنی که من هیچی حالیم نیست میخواهم بهت بگم من ادعایی ندارم هدفم از این تایپک فقط تغییر اوضاع هاستینگ و وضعشون که اگر شما مافیا و عوضی های وب بذارید و از این گندی که این چند ساله درست کردید و همه رو انداختید توش بتونیم رها پیدا کنیم

من خودمم نمیگم امنیت دارم اگر یکم اون چشماتون به کار مینداختید میدید که گفتم بیاید همکاری کنیم و یک راهکاری برای این موضوعات پیدا کنیم خوشحال میشم با هم صحبت کنیم بیشتر در قالب پیام خصوصی یا تلگرام :: دعوای اول به از صلح آخر هست.
عزیز دلم وب فارسی خیلی سال پیش جون داشت و سرپا بود شما جدیدا اومدی توش اینطوری فکر میکنی. خود هاست دی ال 12 سال عمرشه . تازه اولی نیست
دامنه ای که میفرمایید رو نمیدونم چند خریدی ولی فکر نکن کاربری که میاد توی سایتت میفهمه عمر دامنه چیه . خیر مثل ترشی 20 ساله هم باشه باز فرقی نداره

امنیت هیچوقت صد در صد نیست . یه سرور امن یه سرور از برق و اینترنت کشیده شده هست . حالا شما هاستت رو بزن ببینیم امنیت و کیفیت رو .