تو این 10 سالی که داریم کار میکنیم حالا هاستینگ که متوقف بودیم و از خیلی جاها هاست گرفتیم از معتبر ترین هاستینگای ایران تا اونایی که گمنام بودن و کسی نمیشناخته ، حالا میخواهم بگم بار آخری که هک شد سایتمون فهمیدیم هیچکدوم از این هاستینگا نیاز های ما رو برطرف نمیکنه؟!!!
شما چند تا هاست سراغ دارید شل ها رو ببنده؟ کسی نتونه آلفا شل ران کنه؟ خدا وکیلی بگید من میشناسم میخواهم ببینم مردم اصلا آگاهی دارن؟ آقایون هاستینگ از یکی از همکارا تو همین چند روز پیش باگی کشف کردم که با خرید هاست جدید و ستاپ اکانت جدید با کل اکانت سرورش دسترسی پیدا کردم فقط به خاطر کانفیگ اشتباه و عدم تنظیم پریمیشن درست اکانت های جدید برای فایل nameed.conf منم نميخواهم ادعای امنیت بکنم ولی میخواهم اون هاستینگ رسوا بشه و حساب و کار همه هاستینگا دستشون بیاد که امنیت شوخی نیست هر کس از مادرش قهر کرده یک هاستینگ زده با کلی ادعا اخرشم خدماتی که میده مفت نمی ارزه سر جمع من ادعا میکنم 10 تا هاستینگ درست حسابی تو ایران نداریم بعد این همه سال!!!
لطفا یکی دست به کار شه یک بانک شل راه بندازید اطلاعات عمومی هاستینگ ها رو بیشتر کنید ! دوره بذارید واقعا مدیر WHMCSCO كار قشنگی کرد که همایش هاستینگ ها رو برگذار کرد امیدوارم این حرف من اینجا خاک نشه و همه نظراتشون ارائه بدهند با تشکر.![]()