سلام دوستان
یک دامنه ی .com دارم که حدود ده سال از ثبتش میگذره و هرساله تمدیدش میکنم ، امسال برای تمدید شهریور ماه ایمیل یاداوری اومد از joker.com که من هم تمدید کردم (به نمایندگی ایران مثل همیشه پرداخت رو انجام دادم) ، نزدیک به دو ماه گذشته امروز چک کردم دیدم اصلا تمدید نشده (داخل پنل همین نمایندگی زده تمدید شده و 315 روز دیگه منقضی میشه) ، بهشون پیام دادم که چرا تمدید نکردید میگه تمدید شده شما باید ایمیلی که برای دامنه ثبت کردید رو وریفای میکردید تا تمدید انجام بشه (مثل اینکه تمدیدی های امسال باید یک ایمیل هم تایید کنند) اما اصلا چنین ایمیلی برای من نیومده ، بهشون گفتم ، میگن yahoo رو من yaho نوشتم برای همین ایمیل تایید نیومده ، میگم پس چطور ایمیل یاداوری برام اومده که داره منقضی میشه ، میگه دو جا ایمیل باید وارد میشده من دومی رو اینطوری نوشتم ، داخل پنل درست نوشتم برای هویز اشتباه نوشتم ، اما مگه من داخل joker.com و.. ثبت کردم؟ من فقط به همین سایت ایرانی ثبت انجام داده بودم خودشون دیگه هرکاری کردن ، حالا میگن باید 63 دلار بدم به عنوان جریمه تا تمدید بشه
چطور میتونم ثابت کنم که حق با منه و جریمه ندم؟ اینجا مثل اینکه اطلاعات هویز رو از ارشیو قدیم داره که اصلا برای من ایمیلی ثبت نشده: (اون زمان مثل اینکه از جوکر نبوده و بعدا برای تحریم ها اوردن روی جوکر که اصلا من کاره ای نبودم هرکاری کرده همین سایته کرده)
http://site-overview.com/stats/andysheh.com
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
با سپاس