-
October 6th, 2019, 07:41
پاسخ : بسته شدن سرور دانلود سایت های فیلم و سریال
با توجه به اون نامه دادستانی که گفته اصلا نباید به ادرس های ***** شده خدماتی ارائه بشه مطمئنم پروژه بعدی برخورد با ثبت کننده های دامین هست
از این جماعت بعید نیست که بزودی از هاستینگ ها بخوان دامین های ***** شده رو توقیف هم بکنن .
-
-
October 6th, 2019 07:41
# ADS
-
October 6th, 2019, 08:26
چرا انقدر ساده این؟
وقتی سایتی مثله دیبا میاد رتبه 13 الکسا و پشتش دوتا سایت دیگه رتبه های زیر 35 هستن ینی عمده ترافیک داخلی رو سایتهای دانلود فیلم تامین میکنن
چطور میخوان این همه ترافیکو بیخیال بشن؟ تازه فاز دومش هم درحال راه اندازی هست. کلی باید هزینه ترافیک بین الملل بدن. این یه جریان بود دیر یا زود میخوابه. نمیتونن همرو ببندن.
..:: فروش ویژه دعوتنامه های زیر ::..
RED-MTEAM-AVISTAZ-HDT
-
تعداد تشکر ها از enable به دلیل پست مفید
-
October 6th, 2019, 14:42
به عبارتی باید از 0 شروع کنند !؟
-
-
October 7th, 2019, 19:36

نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
با توجه به اون نامه دادستانی که گفته اصلا نباید به ادرس های ***** شده خدماتی ارائه بشه مطمئنم پروژه بعدی برخورد با ثبت کننده های دامین هست
از این جماعت بعید نیست که بزودی از هاستینگ ها بخوان دامین های ***** شده رو توقیف هم بکنن .
اونها که نمیدانند دامنه از کدام شرکت ایرانی خریداری شده فوقش میفهمند از چه شرکت خارجی خریداری شده. باید قوه قضائیه ایران به اف بی آی نامه بنویسد که فلان دامنه دارد قوانین آمریکا را نقض میکند و این هم مدارک بعد آنها به شرکت رجیستری خارجی تقاضای بلوکه شدن دامنه بدن.
-
-
October 8th, 2019, 21:34

نوشته اصلی توسط
0editor
وقتی از سرور ایران استفاده کنن نتیجه همینه دیگه بعدشم اونا تو این مدت خوب دراوردن سروراشون مفت بود بابت هر ترافیک درامد نجومی داشتن
میشه بپرسم, حدودا چه قدر درامد از ترافیک می توانستند داشته باشند؟ درامد از هر ترابایت ترافبک چه قدر است؟
-
-
October 8th, 2019, 22:38
عضو انجمن
هیچ مشکلی نیست که حل نشه چندین کارو باید انجام بدن سایت های فیلم و سریال
1. سایت هاشون رو داخل ستاد ساماندهی ثبت کنن
2.ستاد میاد لیست فیلم های غیرمجاز سایت رو بهش میده
و مدیر سایت شروع میکنه به پاک کردن کامل نه لینک باید ادرسی با اون نام وجود نداشته باشه
بعد گدشت چند ماه سایت و دسترسی طرف به فایل ها باز میشه
مشکل اکثر دوستان اینکه اصلا سایتشون رو تو ساماندهی ثبت نکردن و زمان ***** چون فایلهاشون ایران میزبانی میشده عملا ***** بی اساس بوده بر همین اساس *****ینگ اومده کل سرورشون رو بسته
برای خودم این مشکل پیش اومد بود که به همین روش مشکلم حل شد
هر دامنه ای داخل ساماندهی ثبت نشه ***** میشه خیلی ساده فرقی نداره دامنه بین المللی باشه یا ای ار ***** میشه
-
تعداد تشکر ها از taranoome به دلیل پست مفید
-
October 8th, 2019, 23:08

نوشته اصلی توسط
amirreza0
میشه بپرسم, حدودا چه قدر درامد از ترافیک می توانستند داشته باشند؟ درامد از هر ترابایت ترافبک چه قدر است؟
کف 100 تومن بوده ترابایتی
حساب کنید روزی چند ترابایت ترافیک داشتن
-
-
October 8th, 2019, 23:58

نوشته اصلی توسط
hoka
کف 100 تومن بوده ترابایتی
حساب کنید روزی چند ترابایت ترافیک داشتن
100 تک تومن یا 100 هزار تومان؟ 
فک کنم روزی 50 ترا داشتن
-
-
October 9th, 2019, 00:52

نوشته اصلی توسط
amirreza0
100 تک تومن یا 100 هزار تومان؟

فک کنم روزی 50 ترا داشتن
100 تا تک تومن !؟!؟ نظر خودتون واقعا به خاطر 100 تا تک تومن اومدن روی ایران ؟
-
-
October 9th, 2019, 03:35

نوشته اصلی توسط
Arsse
اونها که نمیدانند دامنه از کدام شرکت ایرانی خریداری شده فوقش میفهمند از چه شرکت خارجی خریداری شده. باید قوه قضائیه ایران به اف بی آی نامه بنویسد که فلان دامنه دارد قوانین آمریکا را نقض میکند و این هم مدارک بعد آنها به شرکت رجیستری خارجی تقاضای بلوکه شدن دامنه بدن.
ار طریق هویز گاهی اوقات مشخصه ریسلر کیه
من تو پنل بر-تینا یه دامین خیلی مهم داشتم و ترسیدم یه وقت با نامه دادستانی لیست دامین های ثبت شده توسط هاستینگ ها رو چک کنن و دامینم مصادره کنن
چند سال پیش هم یبار با نامه و دستور قضایی به یکی از هاست های داخلی سرویسم ساسپند شد . اما مدیر هاست انسان شریفی بود و خدا خیرش بده بکاپم رو یواشکی داد بهم
به هر حال من که از این جماعت میترسم . هرچند که حدود 400 هزینه کردم تا یه دامنه co رو منتقل کنم ولی در عوض شب راحت میخوابم که زحمات چند سالم بر باد نمیره .
-