-
October 8th, 2019, 15:15
عضو انجمن
درخوست برنامه نویسی ربات تلگرام
سلام
دوستان نیازمند یک برنامه نویس برای طراحی ربات تلگرام به همراه پنل و پشتیبانی هستم
ربات سورسش تو نت موجود هست ولی میخوایم نوشته بشه و تغییرات مورد نظر خودمان در اون داده بشه
@iraniam85
لطفا کسانی که سایت معتبر دارند و میتونند در آینده پشتیبانی و توسعه انجام بدن پیام بدن
با تشکر
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
-
-
October 8th, 2019 15:15
# ADS
-
October 8th, 2019, 18:16
عضو انجمن
پاسخ : درخوست برنامه نویسی ربات تلگرام

نوشته اصلی توسط
iraniam2000
سلام
دوستان نیازمند یک برنامه نویس برای طراحی ربات تلگرام به همراه پنل و پشتیبانی هستم
ربات سورسش تو نت موجود هست ولی میخوایم نوشته بشه و تغییرات مورد نظر خودمان در اون داده بشه
@iraniam85
لطفا کسانی که سایت معتبر دارند و میتونند در آینده پشتیبانی و توسعه انجام بدن پیام بدن
با تشکر
سلام وقت بخیر
لطفا از طریق راه های ارتباطی در ارتبط باشید
با ارائه نمونه کار
اسکریپت فروش اکانت دیجیتالی IBSmng. اپل آیدی ٫ لایسنس ٫ آنتی ویروس و اکانت مبتنی بر IBSng . کاملا فارسی + پنل کاربری +تمدید آنلاین
وب سایت رسمی :
ibsmng.ir - تلگرام :
@taher6775 - تماس : 09111276775
-
-
October 8th, 2019, 19:05
پاسخ : درخوست برنامه نویسی ربات تلگرام

نوشته اصلی توسط
iraniam2000
سلام
@iraniam85
با تشکر
سلام میتونیم براتون کدنویسی کنیم و در صورتی که سورس هرمشکل داشت که قابل رفع نبود هزینه شما بازگشت داده می شود.
-