با توجه به اون نامه دادستانی که گفته اصلا نباید به ادرس های ***** شده خدماتی ارائه بشه مطمئنم پروژه بعدی برخورد با ثبت کننده های دامین هست
از این جماعت بعید نیست که بزودی از هاستینگ ها بخوان دامین های ***** شده رو توقیف هم بکنن .
ار طریق هویز گاهی اوقات مشخصه ریسلر کیه
من تو پنل بر-تینا یه دامین خیلی مهم داشتم و ترسیدم یه وقت با نامه دادستانی لیست دامین های ثبت شده توسط هاستینگ ها رو چک کنن و دامینم مصادره کنن
چند سال پیش هم یبار با نامه و دستور قضایی به یکی از هاست های داخلی سرویسم ساسپند شد . اما مدیر هاست انسان شریفی بود و خدا خیرش بده بکاپم رو یواشکی داد بهم
به هر حال من که از این جماعت میترسم . هرچند که حدود 400 هزینه کردم تا یه دامنه co رو منتقل کنم ولی در عوض شب راحت میخوابم که زحمات چند سالم بر باد نمیره .
یعنی شما میگید هیچ نظارتی بر پنل شرکت های ثبت کننده دامین و لیست دامین هاشون انجام نمیشه ؟
فرض کنیم من در شرکت x یه دامین دارم و بعد از بررسی متوجه میشن و به هاست نامه میدن که دامین رو مصادره کنه !
من قبلا هم گفتم یبار سر قضیه هاست با نامه دادستانی سرویسم رو بستن و فکر میکنم کاری نداشته باشه که همون نامه رو برای دامین هم بفرستن .
این کار ممکن نیست ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)