درود، مشکل از چه نظر این مبلغ بابت حق الزحمه طراحی سایت جهت یک شرکت چینی بود که سیستم حسابداری شرکت گفته شماره حساب بدید برای واریز حتی شماره حساب بانک ملی خواستم بدم که دوستم گفت بانک سر دسته ***اس میاد باهات دلار دولتی حساب میکنه از طریق بازار آزاد بگیر طلبتو کلا ماجرا همینه اما صرافی مراجعه کردم طرف میگه این شماره حساب ما تو همون چین واریز کنه رسید و تلگرام کنه بیار پولتو بگیر 1% اون صرافی بگه هنوز واریز نشده یا هر داستانی خیلی مسخرس برای اینکه اینقدر سخت میشه خارج از ایران دریافتی داشت من پیشنهاد گرفتم حساب پی پال و مستر و ... اینها خوبه اما من فعلا فقط یک طلب دارم و فعالیت ادامه داری نیست بیام هزینه کنم به هر حال شما وب مسترهای عزیز و مدیران سرور به چه صورتی کارتونو انجام میدین ...
- - - Updated - - -
سپاس از راهنمایی من وارد سایت شدم در قسمت ثبت نام کشور ایران وجود نداره این سایت به من شماره حساب میده ؟ چطور به ریال تبدیل میشه ؟ بیت کوین توسط دولت که شدیداً غیر قانونی اعلام شده فکر کنم ممنوع باشه ...
- - - Updated - - -
درود، اعتبار ارسال کننده رو نمیدونم من برای یک شرکت تازه تاسیس در زمینه پارچه در تیانجین وب سایتی راه اندازی کردم و مطابق خواسته هاشون آماده سازی و تحویل شد الان میگن شماره حساب بفرست مبلغ واریز بشه و اونا مشکلی ندارن رسید یا اطلاعات واریز و ... در اختیارم قرار میدن مشکل من از سمت ایرانه حتی گفتن شماره حساب داخل ایران هم بدی امکان واریز هست باید مشخصات بین الملل بانکتو بگیری بفرستی برای ما که من تحقیق کردم گفتن بانک با روش دلار دولتی و برداشت مبلغ قابل توجهی الباقی رو به حساب داخل ایرانت واریز میکنه ...