به نام خدا
با سلام
عملکرد نا مناسب و خلف وعدههای شرکت های هاستینگ را در کجا مطرح کنیم؟
اگر بخش خاصی را برای ان موضوع در نظر بگیرید بهتر نیست؟
با تشکر
به نام خدا
با سلام
عملکرد نا مناسب و خلف وعدههای شرکت های هاستینگ را در کجا مطرح کنیم؟
اگر بخش خاصی را برای ان موضوع در نظر بگیرید بهتر نیست؟
با تشکر
قانون شماره 1)
حد اقل پست برای ایجاد تاپیک در این تالار 100 پست می باشد
![]()
به نام خدا
برای اطلاع رسانی به دیگران دربارهٔ عملکرد هاستینگهای متخلف، اگر قرار باشد ۱۰۰ پست زده شده باشد تا بتوان اطلاع رسانی انجام داد که با «نوشدارو بعد مرگ سهراب» مواجه خواهیم شد!
از طرف دیگر خود این موضوع زدن ۱۰۰ پست برای رسیدن به این توانایی، خود بیان کننده این حقیقت است که هدف نه راه اندازی کار مردم، که جلب مخاطب و پر کردن سایت با مطالب گوناگون به منظور رسیدن به اهدافی دیگرست!
من که همینجا و در یک پست بالاتر در رابطه با مشکل خودم یک تایپک تحت عنوان
«هاست - دی ال Host-DL مهمانسرای قالتاقها و چالهای در مسیر مردم »
ایجاد کردم، امیدوارم حذف نشود!
با تشکر
مشکل اصلی اینجاس که برای انتقاد باید مدرکی هم ارائه بدید که متاسفانه تو تاپیکی که در بخش نامناسب ایجاد کردید مدرکی ارائه ندادید
يكي از دلايل محدوديت 100 پست اين هست كه هر كي با كسي مشكل داشت با 10 اكانت نياد تاپيك ايجاد كنه ! اين محدوديت براي بخش فروش هم هست اما براي بخش آموزشي هيچ محدوديتي نيست.
در مورد محدوديت 100 پست در صورت ارايه مدارك كافي براي شكايت و رعايت ساير قوانين انتقاد، با هماهنگي با مديران مي تونيد نسبت به ايجاد تاپيك اقدام كنيد و در غير اين صورت مطابق قوانين برخورد ميشه.
با سلام
چه مدارکی باید ارائه بشه؟در صورت ارايه مدارك كافي براي شكايت و رعايت ساير قوانين انتقاد، با هماهنگي با مديران مي تونيد نسبت به ايجاد تاپيك اقدام كنيد و در غير اين صورت مطابق قوانين برخورد ميشه.
عکس از ایمیلهای ارسالی؟
ایمیلیهای ارسالی و جواب آنهارا میتونم برای شما ایمیل (Replay) کنم ولی تیکتهای موجود در بخش کاربری سایت را دست برده و جابجا کرده و بر روی لینک آنها که کلیک میکنیم بجای اینکه محتوای آنها نمایش داده شود به صفحهٔ اول سایت باز میگردیم؟
با تشکر
هاست دل به ما هم ضرر زد .. کاش با شرافت دنیای نت رو ترک میکردند!! ولی متاسفانه زدن تاپیک انتقادی الیهشون کارساز نیست.کلا دیگه جوابگو نیستند و رفتند..
دلتا جان ظاهرا این یک هاست دل دیگه هست(Host-DL.com) تاپیکی که زدند بخونید ظاهرا از اسم هاست دل اصلی سو استفاده کرده الله اعلمو
اینجا اصل توضیحات و لینک هست توی این فروم بخاطر عدم رعایت قوانیت بخش انتقادات حذف شده فکرمیکنم
هاست - دی ال Host-DL مهمانسرای قالتاقها و چالهای در مسیر مردم
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
به نام خدا
با سلام
این Host-DL.com آن HostDL.com نیست! این HostDL.com به تازگی تعطیل شده و مرکزی برای هاستهای ارائه دهندهٔ موسیقی بوده است و بسیار از آن تعریف شده بود که من هم پس از تحقیق مختصری راجع به آن در همان سایت شاپ کیپر ، میخواستم از آنها هاست بگیرم که با جستجوی کلمهٔ «هاست دیال» در گوگل بخاطر تشابه اسمی به این Host-DL رسیدم و از آن فضا تهیه کردم.
این HostDL همان ParsaHost هست که حدود چهار ماه است این نام را نیز برای جلب مشتری در اختیار گرفته است.
از اینها بگذریم کسی نگفت که چه مدارکی باید ارائه دهم؟
با تشکر از همکاری شما.
ویرایش توسط foroozan : December 30th, 2010 در ساعت 14:32
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)