-
November 7th, 2018, 23:12
عضو انجمن
فروش دلار / یورو / ویزا کارت مجازی / ساخت حساب های وریفای شده پی پل / و هتزنر و ...
با سلام همکاران گرامی
مقدار زیادی یورو و دلار از سورس مطمئن ، حساب بزینسی موجود است
در حال حاضر همکاران زیادی از طریق تلگران با بنده در ارتباط هستن اشخاص و سایت هایی که همکاری داریم به عبارت زیر هست.
mizbanfa.net
mashhadserver.com
serversetup.co
securehost.ir
و خیلی از همکاران دیگر که شاید تمایلی نداشته باشند اسمشون رو ذکر کنم ...
لینک زیر تایید سایت میزبان فا هست.
https://mizbanfa.net/mag/online-pay-with-visa-card
=========================================
همچنین حساب های وریفای شده کامل پی پل هتزنر و البته OVH ( محدود ) و دیتاسنتر هایبا قیمت کاملا مناسب از کشور های زیر ساخته می شود.
فلیپین
ایتالیا
امارات
که پیشنهاد بنده دو لوکشین اول هستند .
ارائه ویزا کارت مجازی با حداقل موجودی 2 یورو جهت پرداخت و وریفای حساب نیز موجود می باشد.
لازم به ذکر هست ، حساب ها همراه با پشتیبانی ارائه می شوند و در صورت نیاز از طریق ایمیل و تلفنی با پی پل و هتزنر در تماس خواهم بود.
========================================
همنطور که برخی آشنا هستن تخصص نسبتا خوبی در زیر ساخت و سرور دارم که میتونیم با هم موردی فعالیت کنیم.
https://www.linkedin.com/in/sysnasri/
راهای ارتباطی ، وبسایت بنده و یا تلگرام
amandahost.ir
@sysnasri
ویرایش توسط NaSRI : November 7th, 2018 در ساعت 23:24
-
تعداد تشکر ها ازNaSRI به دلیل پست مفید
-
November 7th, 2018 23:12
# ADS
-
August 14th, 2019, 01:05
عضو جدید
پاسخ : فروش دلار / یورو / ویزا کارت مجازی / ساخت حساب های وریفای شده پی پل / و هتزنر و ...
سلام
کارت مجازی براری وریفای پی پال هم موجود دارید؟ اگر دارید ممنون میشم هزینش رو همینجا یا به صورت خصوصی بهم اعلام کنید
با تشکر
-
-
August 15th, 2019, 20:04
عضو انجمن
پاسخ : فروش دلار / یورو / ویزا کارت مجازی / ساخت حساب های وریفای شده پی پل / و هتزنر و ...

نوشته اصلی توسط
mre
سلام
کارت مجازی براری وریفای پی پال هم موجود دارید؟ اگر دارید ممنون میشم هزینش رو همینجا یا به صورت خصوصی بهم اعلام کنید
با تشکر
با قیمت 150 الان موجود دارم.
-
-
August 25th, 2019, 20:27
عضو انجمن
یورو و دلار با قیمت مناسب و بروز موجود است، موجودی 3 هزارتا
-
-
August 25th, 2019, 21:53
سلام
پرداخت پی پال سرور هتزنر دارم
هر یورو چقدر حساب میکنید ؟
-
-
August 25th, 2019, 22:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mashiat
سلام
پرداخت پی پال سرور هتزنر دارم
هر یورو چقدر حساب میکنید ؟
لطفا با ایدی sysnasri در ارتباط باشید و تعداد رو اعلام کنید.
-
-
August 28th, 2019, 17:35
عضو انجمن
فرد بسیار محترم و معتبری هستند. همکاری با ایشون داشتیم سریع کار ما رو پیگیری کردند.
ویرایش توسط mahdi-relax : September 11th, 2019 در ساعت 23:02
-
-
August 31st, 2019, 20:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mahdi-relax
فرد بسیار فرد محترم و معتبری هستند. همکاری با ایشون داشتیم و سریع کار ما رو پیگیری کردند.
ممنون از حسن نظر شما
-
-
September 4th, 2019, 13:43
سلام خسته نباشید 750 یورور میخواستم پی پالم رو شارژ کنم چند میشه ؟ با لحاظ تخفیف ؟ چون ماهیانه میخوام
-
-
September 4th, 2019, 14:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hosseinkeramat
سلام خسته نباشید 750 یورور میخواستم پی پالم رو شارژ کنم چند میشه ؟ با لحاظ تخفیف ؟ چون ماهیانه میخوام
لطفا در تلگرام در ارتباط باشید.
-
-
September 8th, 2019, 21:43
عضو انجمن
-