-
August 16th, 2019, 04:09
نیاز به بهینه ساز و سئو کار وبسایت
دوستان بنده یک سایتی چند روزه ایجاد کردم و از قالب آماده استفاده کرده ام.
http://acc-game.ir
از شکل و شمایل قالب خوشم میاد ولی متاسفانه بهینه نیست و امتیاز پایینی در سایتgtmetrix.comمیگیره. در کل صفحه اصلی سنگین باز میشه..هاستش هم هاست بدی نیست و نسبتا قوی هست .
یک نفر بهینه ساز و سئوکار لازم دارم که ابتدا سایت را بهیه سازی کند تا روان و خوب بالا بیاد و امتیاز بالایی در gtmetrix.com بگیره و دوم سئوکاری بشه و سایت در جستجوهای گوگل بالا بیاد.
هرکسی تمایل داره لطفا قیمت را اعلام کنه تا بهترین شخص را انتخاب و باهاش در ارتباط باشم و کار کنم.
-
تعداد تشکر ها از qasem1368 به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2019 04:09
# ADS
-
August 16th, 2019, 04:28
پاسخ : نیاز به بهینه ساز و سئو کار وبسایت
پیام خصوصی بده واست اوکی میکنم قیمتم بگو چقدر میتونی خرج کنی و چیارو میخوایی فقط قالب کار شه یا چیزا دیگه هم میخواهی
-
تعداد تشکر ها از gdfire به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2019, 06:12
من نتونستم به شما پیام خصوصی بدم ارور داد. لطفا شما به بنده پیام خصوصی بدید و ای دی تلگرام بفرستید در اونجا
-
تعداد تشکر ها از qasem1368 به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2019, 12:39
-
-
August 18th, 2019, 15:42
عضو انجمن
با سلام
میتونید از طریق اکانت تلگرام زیر در ارتباط باشید
@drnetco
یک ذهن خوب در کنار یک قلب خوب ، قوی ترین ترکیب دنیا است. (نلسون ماندلا)
-
-
August 18th, 2019, 17:10
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
menalgeya
با سلام
میتونید از طریق اکانت تلگرام زیر در ارتباط باشید
@drnetco
دوستان عزیز این شخص به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه. باهاش کار کردم قبلا. ازتون پول خیلی زیاد میگیره هیچکاری نمیکنه، یعنی حتی سایتتون رو نگاه هم نمیکنه چه برسه بررسی چند ماه باید پشتش بدو بدو کنید در اخر هم خیلی بهتون حال بده میگه همینی که هست پولت رو خیلی حال بده بهت پس میده. در کل وقتتون رو هدر ندید این ادم علم و سواد سئو رو در عمل نداره و فقط حرف میزنه
-
-
August 18th, 2019, 17:36
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
ColdWorld
دوستان عزیز این شخص به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه. باهاش کار کردم قبلا. ازتون پول خیلی زیاد میگیره هیچکاری نمیکنه، یعنی حتی سایتتون رو نگاه هم نمیکنه چه برسه بررسی چند ماه باید پشتش بدو بدو کنید در اخر هم خیلی بهتون حال بده میگه همینی که هست پولت رو خیلی حال بده بهت پس میده. در کل وقتتون رو هدر ندید این ادم علم و سواد سئو رو در عمل نداره و فقط حرف میزنه
دوست عزیز میشه بپرسم شما منو از کجا میشناسید که اینقدر راحت دارید در مورد من قضاوت میکنید ؟
-
-
August 18th, 2019, 17:38
عضو جدید
-
-
August 18th, 2019, 23:03
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
menalgeya
دوست عزیز میشه بپرسم شما منو از کجا میشناسید که اینقدر راحت دارید در مورد من قضاوت میکنید ؟
قضاوت؟ جوری میگی انگار نمیشناسمت.
من 2 سال پیش بهت یه کار دادم خیر سرم که انجام بدی منو 4 ماه تمام علاف و مسخره کردی اخرش گفتی همینه که هست پولو به زور برگشت دادی. توی تلگرام یه ذره فکر کنی میفهمی کی هستم. شایدم انقدر با این شگرد پول گرفتی از بقیه که اصلا یادت نمیاد کی بهت پول داده...
-
-
August 19th, 2019, 09:13
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
ColdWorld
قضاوت؟ جوری میگی انگار نمیشناسمت.
من 2 سال پیش بهت یه کار دادم خیر سرم که انجام بدی منو 4 ماه تمام علاف و مسخره کردی اخرش گفتی همینه که هست پولو به زور برگشت دادی. توی تلگرام یه ذره فکر کنی میفهمی کی هستم. شایدم انقدر با این شگرد پول گرفتی از بقیه که اصلا یادت نمیاد کی بهت پول داده...
دوست عزیز بنده اصلا شمارو نمیشناسم
ولی امیدوارم که یاد بگیرید نباید از روی تفکرات ذهنی خودتون دیگران را قضاوت کنید
موفق باشید
-