-
August 14th, 2019, 21:54
عضو انجمن
پاسخ : قیمت های جدید لایسنس سی پنل اصل
طبق همون فتوایی که دادن و استفاده از نرم افزار های کرکی ایرادی نداره
وقتی ایران تحریمه و کلا سی پنل سرویس نمیده بهمون
و وقتی ایران قانون کپی رایت هم نداره
پس بنظرم بجای اینکه تهمت و توهین کنیم بهتره روحیه بدیم تا ادامه پیدا کنه
الان دیگه با قیمتای جدید سی پنل حتی برا خارجیاشم تو wht.com بحث و دعواست که نمیصرفه و ...
چه رسد به ما با این ارزش پولمون
مطمئن باشید اگر سیستم لایسنس ایشون نبود الان هاستینگ ایران وضعیت دیگری داشت (وضعیت نابود)
ویرایش توسط tikweb.ir : August 14th, 2019 در ساعت 21:56
:: گروه فناوری اطلاعات
تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
::
دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
-
تعداد تشکر ها از tikweb.ir به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2019 21:54
# ADS
-
August 14th, 2019, 23:24
"هاستینگ ایران وضعیت دیگری داشت (وضعیت نابود)"
چرا باید نابود بشه ؟! مگر بعد از افزایش قیمت دلار و چند برابر شدن بلیط هواپیما ، لباس ، خوراک و ... تمام کالا ها و خدماتی که با دلار رابطه داشت نابود شد ؟
خیر هرکس احتیاج داشت با قیمت جدید خرید میکنه.
هرکس میتونه جایگزین داخلی یا قیمت کمتر استفاده کرد.
میشه رفت سمت دایرکت ادمین یا پنل های ارزانتر برای مشتری که امکان خرید هاست سی پنل نداره.
هرکس هم امکان خرید داره خوب سرویس رو با قیمت واقعی خرید میکنه.
به هیچ هیچ نابودی رخ نخواهد داد.
-
-
August 15th, 2019, 00:26
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Pionokio
"هاستینگ ایران وضعیت دیگری داشت (وضعیت نابود)"
چرا باید نابود بشه ؟! مگر بعد از افزایش قیمت دلار و چند برابر شدن بلیط هواپیما ، لباس ، خوراک و ... تمام کالا ها و خدماتی که با دلار رابطه داشت نابود شد ؟
خیر هرکس احتیاج داشت با قیمت جدید خرید میکنه.
هرکس میتونه جایگزین داخلی یا قیمت کمتر استفاده کرد.
میشه رفت سمت دایرکت ادمین یا پنل های ارزانتر برای مشتری که امکان خرید هاست سی پنل نداره.
هرکس هم امکان خرید داره خوب سرویس رو با قیمت واقعی خرید میکنه.
به هیچ هیچ نابودی رخ نخواهد داد.
شما اول تاپیک از این افزایش قیمت ناراحت بودید و طرفدار لایسنس های اشتراکی
الان حامی لایسنس و قیمت اصلی
یکم پیچیده شد !
-
تعداد تشکر ها ازRezash به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2019, 00:29
بله من از افزایش قیمت ناراحت بودم و هستم
ولی اگر سیستم لایسنس کرک شده و غیر قانونی استفاده نشه بازار به صورت منطقی روند رو طی میکنه ولی اینجوری رقابت نا سالم ایجاد میشه و کسانی که لایسنس اورجینال استفاده می کنند و مجبور به افزایش قیمت هستند دچار مشکل میشن.
-
-
August 15th, 2019, 00:43
بیخیال بابا گرون شد که شد شماهم سرویس دهیتونو گرون کنید الا خودتونو اینجا بکشین قیمت میاد پایین؟ تو ایران هر دقیقه یه چی گرون میشه اونم بخاطر همون بعضیاس وگرنه ماهم ارزمون با ارزش بود اصلا واسمون مهم نبود!
در مورد یاس ای تیم خیلیا دنبال ترفندین که زده بیخود پس بدوبیرا نگین عرضشو داشته زده پولم در میاره از داشتش شماهم بودین جاش مطمعن باشین می کردین
-
-
August 15th, 2019, 01:01
عضو انجمن
متاسفانه مشتری ایرانی فقط سی پانل رو قبول داره ! و دایرکت ادمین نه چون سی پانل شیک و مجلسی هست !
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
August 15th, 2019, 02:05
عضو انجمن
خوب خدا را شکر در مسجد وب هاستینگ تاک ببخشید همان انجمن وب هاستینگ ایرانی هستن بزرگوارانی که میخوان بقیه را به زور به بهشت ببرن و اعضا را به راه راست هدایت کنند
باشد که همگی رستگار شویم و همگی به جای لاس وگاس انشاالله به جنت وگاس رفته و شکمی سیر بنوشیم و کارهای مثبت 18 هم بکنیم
فقط یک سوال داشتم ! این آمریکایی ها و انگلیسی ها هم موقع دزدیدن ثروت کشورهای فقیر و بدتر از اون با همین ثروت ها فریب دادن استعدادهای بزرگ و دزدیدن مغزهای این کشورها ، دچار عذاب وجدان می شوند یا نه ؟ نقطه سر سطر
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
-
-
August 15th, 2019, 08:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
باسلام.
چند مدت بن بودید یا فکر میکنم مدارس باز بودند و درگیر درس و مشق بودید. لطفا بروید کلاس های تابستانه ثبت نام کنید تا به جای اینکه در اینجا به اراجیف گفتن ادامه دهید و به تمامی همکاران توهین کنید!
اطلاعات ما و مشخصات ما مشخص است . مکانی که زندگی میکنیم و نام و نشانمان کاملا روشن است. شما چطور؟ فقط از پدر و مادرتان توهین کردن به دیگران را یاد گرفتید؟ تا ۱۰۰ سالگی فقط قصد توهین و تمسخر دارید؟ کمی بزرگانه رفتار کنید.
فقط یک جوک جدید در اینجا شنیدم که سی پنل بخاطر سیستم لایسنس لیمیت اکانت رو اضافه کرده که واقعا خنده دار هست . جدی می فرمایید؟! یعنی ما اینقدر بزرگ شدیم و رشد کردیم که سی پنل بخاطر ما اینکار را کند؟!

متاسفانه هنوز بچه اید و بحث کردن با بچه ها جایز نیست.
ترجیحا پیشنهاد میکنم تشریف ببرید با آب خنک دوش بگیرید بلکه کمی از سوختگیتان کمتر شود .
موفق و پیروز.
مهندس من به شخصه از شما حمایت میکنم و براتون ارزوی موفقیت میکنم.
سطح خودتون را بالاتر از اینها بدونید که با ... بحث کنید...
-
-
August 15th, 2019, 15:13
عضو دائم
بعید میدونم دیگه سرویس سیپنل اشتراکی هم جواب بده با توجه به سیستمی که این مدل لایسنس ها ازش پیروی میکنند
اون عزیزانی که دنبال لایسنس اشتراکی هستند آموزشهای بسیاری در اینترنت وجود داره به زبان انگلیسی و روسی
موفق باشید
-
-
August 15th, 2019, 15:19

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
بعید میدونم دیگه سرویس سیپنل اشتراکی هم جواب بده با توجه به سیستمی که این مدل لایسنس ها ازش پیروی میکنند
اون عزیزانی که دنبال لایسنس اشتراکی هستند آموزشهای بسیاری در اینترنت وجود داره به زبان انگلیسی و روسی
موفق باشید
درود
میشه لینک اون اموزش ها برام بفرستید؟
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-