-
August 14th, 2019, 11:38
چگونه میتونم برای یک سایتم تبلیغ کنم؟
سلام. من یه سایت در رابطه با چاپ و بسته بندی که روی شاید 10 کلمه مرتبط صفحه اول گوگل هست
میخوام فقط تبلیغات سایت های چاپ و بسته بندی و مراکز و شرکت های چاپ و بسته بندی را بزارم توش
راهنمایی کنین چیکار کنم؟
چطور میتونم به همه رسته هیا چاپ و بسته بندی پیام بدم داخل تلگرام؟ سرویس معرفی کنین
-
تعداد تشکر ها از hamed7157 به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2019 11:38
# ADS
-
August 14th, 2019, 12:10
عضو انجمن
پاسخ : چگونه میتونم برای یک سایتم تبلیغ کنم؟

نوشته اصلی توسط
hamed7157
سلام. من یه سایت در رابطه با چاپ و بسته بندی که روی شاید 10 کلمه مرتبط صفحه اول گوگل هست
میخوام فقط تبلیغات سایت های چاپ و بسته بندی و مراکز و شرکت های چاپ و بسته بندی را بزارم توش
راهنمایی کنین چیکار کنم؟
چطور میتونم به همه رسته هیا چاپ و بسته بندی پیام بدم داخل تلگرام؟ سرویس معرفی کنین
بهترین گزینه این است که که پیج و یا کانال هایی که در رسته کاریتون هستند و اعضا زیادی دارند تبلیغ بدهید.که شما هم دیده شوید
-
-
August 15th, 2019, 09:48
خب دوست عزیز این کانالها رو چجوری پیدا کنه؟حالا باز تفریحی یا خبری بود یک چیزی پره ولی موضوع ایشون خیلی کمه
-
-
August 15th, 2019, 17:30
عضو جدید
درود وقت بخیر
می تونید وارد یه گروه بشید که مربوط به کارتون جدیدا هم که راحت میتونید گروه ها رو سرچ کنید بعدشم به اعضاشون پیام بدید ولی این کار اصولی نیست، اگه مایل باشید از راه اصولی میتونیم در خدمتتون باشیم
-
-
August 15th, 2019, 19:56
بنظر میرسه شما در زمینه کسب درآمد هم تجربه داشته باشید بنظرتون چه محصول اینترنتی بفروشیم که تخصص نخواد و درآمد خوبی داشته باشه این ایمیل منه یمقدار سرمایه هم داریم
nikeetablighat21@gmail.com
-
تعداد تشکر ها از راد به دلیل پست مفید
-
August 18th, 2019, 15:10
تو تلگرام یه قسمت داره میتونی سرچ کنی
-