شما بهتره قبل از اینکه دهن کثیفتون رو توی همین روز باز بکنید اول یکم اون مغز نسبتا کوچیک و منحرفتون رو کار باندازید
برای اینکه زیاد بهتون فشار نیاد مرحله به مرحله با اسکرین شات و ادرس دهی دقیق بهتون همینجا می گم
1- وارد وب سایت enamad به ادرس : https://enamad.ir می شید - شکلش رو در زیر می تونید ببینید :

2- اسم دامنه ما یعنی niracloud.com وارد می کنید و سپس دکمه جست و جو رو می زنید مانند شکل زیر:

3- با کلیک بر روی جست و جو یک POP UP (شاید ندونید POP UP چیه که البته طبیعی هم هست اما منظور یه پنجره در وب سایت می باشد). که کامل همه چیز رو توضیح داده و اسکرین شات یا همون تصویرش ( چون عموما شما صرفا با موبایل عکس می گرفتید و می فرستادید شاید ندونید اسکرین شات چیه) رو هم براتون در زیر آوردم. در طی توضیحات نوشته شده است تاریخ شروع : 1395/05/10 تاریخ انقضاء : 1400/05/19 یعنی حتی یک ساعت هم ابطالی و یا مشکل در نماد نداشتیم. صرفا برای دوستان دیگر می گم در صورت ابطال و یا حتی تعلیق زمان رسیدگی به پرونده بیشتر از 1 ماه زمانبر می شد. و زمان تمدید مجدد و زمان شروع یکسان نمی شدند! در حالی که برای ما در طی این دوره 4 ساله فقط 9 بین شروع و انقضا تفاوت وجود داره که یعنی حتی تعلیق نشده چه برسه به ابطال.

4- برای اطلاعات کاملتر می تونید روی "مشاهده پروفایل کسب و کار" هم کلیک کنید , PopUP جدید رو که اطلاعات کاملتر وجود داره مشاهده بکنید.

من اگر جای شما بودم مدتی از حضور در انجمن بابت این مورد خودداری می کردم. روزتون خوش اقای Wick

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط alitrzo نمایش پست ها
تیکت خدمت شما ارسال شد
در مورد شما دوست گرامی نیز در حال رسیدگی به درخواستتون هستیم