نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: چرا لایت اسپید برای ایرانیهاست؟!!!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن be099 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    176
    تشکر تشکر شده 
    651
    تشکر شده در
    385 پست

پیش فرض پاسخ : چرا لایت اسپید برای ایرانیهاست؟!!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط starting نمایش پست ها
    سلام
    امروز داشتم رو این موضوع بررسی میکردم که چرا سایت من که خودم برنامه نویسیش کردم و بهترین فانکشن ها و کلاسهای بهینه از سرتاسر وب استفاده کردم و بشدت هم حجم لوود کمی دارند با تاخیر نسبت به سایتهای داخلی بالا میان (پینگ رو نمیگم چون با پروکسی هم سایتهای هاست شده در داخل هم سریع لوود میشند منظور هاست دی الی هاست )
    تا اینکه گفتم شاید کانفیگ خوبی نسیت (کانفیگ رو دادم یکی از بچه های مشهور انجمن انجام داده چند سال قبل و مرگی توش نبوده بعد از 3 سال و طی همین مدت هم بروز رسانی و بهینه ترش کردم) ولی باز بنسبت این سایتهای وردپرسی رتبه اولای ایران خیلی ضعیف تر بالا میاد(لوود سرور هم خیلی نرماله سرور اختصاصی 1650v3 64g ram )
    تا اینکه بعد خوندن چند مقاله خارجی یکی دو تا از صد تا مقاله لایت اسپید رو ساجست کرده بودن و در افزونه مرورگر wappalyzer زدم روی تکنولوژی وبسرور یکی از سایتهای داخلی
    https://www.wappalyzer.com/technologies/litespeed

Screenshot_2019-08-06 Wappalyzer - Websites using LiteSpeed.png

حالا یا ما ایرانیها خیلی میفهمیم یا کل خارجیها نفهمند

پ.ن: نگید چون تو ایران نال و ارزون استفاده میکنند زیادند ( این پول وبسرور برای خارجیها چیزی نیست) عموما لایت اسپید برای هاستینگ سایتهای متوسط استفاده میشه و سایتهای خیلی پر بازدید سمتش نمیرند چون معایب خودش داره

همه صحبتهام کامنت سوالی بود که سایر دوستان نظرشون بگند و عبدا مطمئن نیستم به بخش آخر ممنون میشم اطلاعاتی دارید بفرمایید
    زبان و سبک برنامه نویسی چی بوده ؟
    شما اگه یه مدیریت محتوای ساده با php و mariadb به صورت oop بنویسی خیلی خیلی خیلی پر سرعت تر از وردپرس و موارد مشابه عمل میکنه
    در عمل هم انجین اکس و لایت اسپید و آپاچی فرق خیلی زیادی باهم ندارن !
    طبق تجربه من با یه کانفیگ ساده آپاچی با 8 گیگ رم و چهار هسته cpu شما با php به راحتی توانایی لود 600 هزار صفحرو بدون مشکل توی 24 ساعت داری یعنی تقریبا هر ثانیه 7 نفر (به صورت میانگین) که البته در ساعت پیک به ثانیه ای 100 نفر هم میرسه و بدون مشکل عمل میکنه
    حالا شما تصور کن هارد ssd باشه رم و بالاتر باشه و پردازنده هم قوی تر ! به راحتی بیش از 2 میلیون درخواست توی 24 ساعت پاسخ داده میشه (همچنین اگه فرکانس آپیت شدن اطلاعات زیاد نباشه شما با کش کردن این عددو میتونی 2 تا 6 برابر هم بکنی)
    ولی همین میزانو بخوای با وردپرس و یا موارد مشابه داشته باشی هرگز پاسخ گو نیست حتی برای نصفش و مجبور به استفاده از هزار جور کش و بهینه ساز و لایت اسپید و اینا هستید

در کل شما بهتره اول یه نگاهی به کانفیگ آپاچی بندازی بعد برنامه نویسی ...

در خیلی از موارد آپاچی به دلیل لیمیت هایی که میکنه بد نام میشه و شما اون لیمیت هارو کمتر کنی مشکل حل میشه در صورتی که انجین اکس و لایت و اینا کمتر محدود میکنن
    یکی از اون لیمیت ها MaxClients هست...

2. تعداد تشکر ها ازbe099 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)