-
August 3rd, 2019, 13:58
عضو جدید
نحوهی اضافه کردن تک آیپی هتزنر به سرور cPanel
با سلام
وقت بخیر
دوستان من سرور اختصاصی از دیتاسنتر Hetzner دارم که روش مجازیساز KVM هست و باهاش یه سرور مجازی هاستینگ با کنترل پنل cPanel ساختم. آیپی اصلی سرور هاستینگ از سابنت سی پنل هست.
حالا من میخوام یه تک آیپی که مک آدرس داره و روی مجازی ساز اضافه شده رو اضافه کنم به سرور هاستینگ تا اختصاصش بدم به یه یوزر.
از طریق مجازی ساز روی سرور مجازی ستش کردم. بعدش رفتم از تنظیمات خود سی پنل هم آیپی رو اضافه کردم اما آیپی اصلا پینگ نمیده!
میتونید راهنمایی کنید که مشکل از کجاست و چجوری میتونم حلش کنم؟
با تشکر
-
-
August 3rd, 2019 13:58
# ADS
-
August 3rd, 2019, 15:15
عضو انجمن
پاسخ : نحوهی اضافه کردن تک آیپی هتزنر به سرور cPanel

نوشته اصلی توسط
Fardis Host
با سلام
وقت بخیر
دوستان من سرور اختصاصی از دیتاسنتر Hetzner دارم که روش مجازیساز KVM هست و باهاش یه سرور مجازی هاستینگ با کنترل پنل cPanel ساختم. آیپی اصلی سرور هاستینگ از سابنت سی پنل هست.
حالا من میخوام یه تک آیپی که مک آدرس داره و روی مجازی ساز اضافه شده رو اضافه کنم به سرور هاستینگ تا اختصاصش بدم به یه یوزر.
از طریق مجازی ساز روی سرور مجازی ستش کردم. بعدش رفتم از تنظیمات خود سی پنل هم آیپی رو اضافه کردم اما آیپی اصلا پینگ نمیده!
میتونید راهنمایی کنید که مشکل از کجاست و چجوری میتونم حلش کنم؟
با تشکر
سلام
جفت ای پی ها روی یک رنج هستند؟
به نوعی دیگر گیت وی جفت ای پی ها یکی هست؟ چون داخل یک سرور 2 گیت وی نمیتونید داشته باشید و این مشکلی که میفرمایید رخ میده
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-