من تجربه فوق العاده بدی با نگاه روشن پارس داشتم.
علاوه بر اینکه هزینه سرورهای مجازیشون تقریبا از بقیه رقبا هم بالاتره، پشتیبانی به شدت ضعیف هست.
سروری که تحویل داده شده بود به بنده لینوکسی بود که بعد از تغییر سیستم عامل به ویندوز اطلاعات ورود به پنل ویندوز برای بنده ارسال نشد. پورت کاستوم شده بود و فقط دو روز طول کشید تا پورت سرور ویندوزی رو اعلام کنند.
با اینکه سرویش 80 گیگ خریداری کرده بودم، سرویس 20 گیگ تحویل شد و بعد فرمودند که باید اسکتند می کردی (!) ویندوزی که روی سرور نصب شده بود اکتیو نبود و خطای لایسنس داشت.
نهایتا چون پاسخگویی هر دفعه بیش از 6 ساعت طول می کشید مجبور شدم تقاضای برگشت وجه بزنم که با دعوا فرمودند که مدیریت گفتن سرویس بدون مشکل بوده و بازگشت وجه نداریم. وقتی روز بعد با تماس تلفنی قانع شدند که مشکل از طرف خودشون بوده دو روز تمام طول کشید تا پول رو برگردونن. برای بازگشت وجه هم با پشتیبانی شرکت تماس گرفتم گفتن خیلی روی 48 ساعت حساب نکنم و احتمالا بیشتر میشه و نهایتا وقتی اعتراض کردم فرمودن شما اگه مشتری بودی که می موندی، حالا که رفتی دیگه همینه !!!
شرکت هم بصورت خانوادگی اداره میشه و مثلا پشتیبان فنی، برادر مدیر عامل هست !
خلاصه که تجربه فوق العاده بدی بود.
پارس پک هم داشتم به مراتب عالی بود هم پشتیبانی هم خدمات و سرعت.
الان از شرکت پنتاسرور دارم بجز امروز که قطعی حدود 6 ساعت تا الان و بدون پشتیبانی داشتند و هنوز پاسخ ندادند هم قیمت عالی هست هم سرعت و کیفیت سرویس
در روزهای عادی هم پشتیبانیشون خیلی خوب و با دانش بودند.