-
July 22nd, 2019, 17:30
پاسخ : مسدود شدن حساب بانکی از طرف دادستانی

نوشته اصلی توسط
almandata
ممکنه از کارت ***ی برات واریز کرده باشند
اخیرا بدون هیچ تماسی حساب رو مسدود میکنن و تا رفع مشکل و برگشت پول به حساب شاکی پول شما از مسدودی در نمیاد
دوست عزیز میگن از طرف دادستانی کل
شاکی خصوصی میره دادسرا...
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
refigh
دوست عزیز من کل مطالب تاپیک را مطالعه کردم کاملا در جریانم که قضیه کار شما چیه دوستانیکه نظر دادن متاسفانه هیچکدام از اصل قضیه خبر ندارن فقط در حد نظر دادنحساب شما توسط سامانه کاشف رصد شده
سامانه کاشف تمام درگاه های بانکی و حساب های بانکی که در روز تعداد بالای تراکنش داشته باشد ویا مبلغ های بالا بصورت روزانه واریز بشه و منبع پول مشخص نباشه را رصد میکند
مخصوصا زمانیکه بصورت کارت به کارت کار میکنید و روزانه تعداد زیاد تراکنش دارید حساب شما میره تو لیست بررسی ها و به همین دلیل دستور مسدودی صادر میشه
باید برید توضیح بدید و منبع پول را روشن کنید
در غیر اینصورت به جرم اداره سایت شرط بندی برای شما پرونده سازی میشود
در اصل این سامانه مختص این سایت های شرط بندی و امسال ان راه اندازی شده
اصلا نگران نباشید برید خودتونو معرفی کنید تا قضیه شرط بندی از رو پرونده شما برداشته بشه
بدترین و شدیدترین جرم شما 3 ماه حبس با 500 ت جریمه است که میتونی حبس بخری در کل حتما برو
و اینم منبع صحبت های من است که فک نکنی از خودم دارم میگم
مطلب مرتبط
چقد خوبی تو...
اون مواردی ک شما گفتی ب درگاه بانکی مربوطه
مطمئن باش عنوان اتهامی قمار و شرطبندی نیست
البته اخرش رو درست گفتی ۳ ماه یا جریمه و... پس عنوان اتهامی رو هم درست بگو
مطمئنا تسهیل دسترسی ب محتوای مبتذل و مس.تهجن از طریقه ارائه چیزشکنه
ویرایش توسط mrasol : July 22nd, 2019 در ساعت 17:32
ارائه سرورهای اختصاصی از هلند و کانادا با پنل کامل و مستقیم
-
-
July 22nd, 2019 17:30
# ADS
-
July 22nd, 2019, 17:53

نوشته اصلی توسط
behtash007
روزانه 500 هزار تا یک میلیون تومان
مبالغ واریزی از 5 هزار تا 40 هزار تومان هستش
================================================== =========
تراکنش بالایی دارید برای همین روتون زوم کردن البته مطممنم شاکی خصوصی ندارید بخاطر همین تراکنش های بالا هست ...
-
-
July 22nd, 2019, 18:19

نوشته اصلی توسط
mrasol
دوست عزیز میگن از طرف دادستانی کل
شاکی خصوصی میره دادسرا...
- - - Updated - - -
چقد خوبی تو...
اون مواردی ک شما گفتی ب درگاه بانکی مربوطه
مطمئن باش عنوان اتهامی قمار و شرطبندی نیست
البته اخرش رو درست گفتی ۳ ماه یا جریمه و... پس عنوان اتهامی رو هم درست بگو
مطمئنا تسهیل دسترسی ب محتوای مبتذل و مس.تهجن از طریقه ارائه چیزشکنه
دوست خوبم من از بیخ مشکل این اقا رو میدونم همانطوریکه عرض شد مشکل ایشون تعداد تراکنش ها است
لینک منبع که دادم 5 دقیقه وقت بزارید بخونید درگاه های بانکی سایت های قمار دیگه برچیده شده و گرفتن نماد و درگاه به سخت ترین مرحله خود رسیده و تمامی درگاه های که تو این زمینه فعالیت داشتن تا 99 درصد بسته شدن
و روش جدید سایت های شرط بندی کارت به کارت است
به همین دلیل وقتی تعداد تراکنش های کارت به کارت و یا مبالغ ورودی وقتی مشکوک بنظر برسد و کار طرف مشخش نباشه مسدود میکنن و طرف میخوان توضیح بده و مدارک ارایه کند
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
fos
================================================== =========
تراکنش بالایی دارید برای همین روتون زوم کردن البته مطممنم شاکی خصوصی ندارید بخاطر همین تراکنش های بالا هست ...
دقیقا و تعداد تراکنش مقداری سانسور کردن با 500 تا 1 تومن کاری ندارن ایشون مطمینا بالای 5 میلیون تراکنش داشتن در روز
-
-
July 22nd, 2019, 20:31

نوشته اصلی توسط
refigh
دوست خوبم من از بیخ مشکل این اقا رو میدونم همانطوریکه عرض شد مشکل ایشون تعداد تراکنش ها است
لینک منبع که دادم 5 دقیقه وقت بزارید بخونید درگاه های بانکی سایت های قمار دیگه برچیده شده و گرفتن نماد و درگاه به سخت ترین مرحله خود رسیده و تمامی درگاه های که تو این زمینه فعالیت داشتن تا 99 درصد بسته شدن
و روش جدید سایت های شرط بندی کارت به کارت است
به همین دلیل وقتی تعداد تراکنش های کارت به کارت و یا مبالغ ورودی وقتی مشکوک بنظر برسد و کار طرف مشخش نباشه مسدود میکنن و طرف میخوان توضیح بده و مدارک ارایه کند
- - - Updated - - -
دقیقا و تعداد تراکنش مقداری سانسور کردن با 500 تا 1 تومن کاری ندارن ایشون مطمینا بالای 5 میلیون تراکنش داشتن در روز
حالا بزودی مشخص خواهد شد عنوان اتهامی چیه!
سایت های شرطبندی هم مبالغ خیلی خیلی بیشتر ازین حرفهاست
ارائه سرورهای اختصاصی از هلند و کانادا با پنل کامل و مستقیم
-