-
July 17th, 2019, 00:27
عضو انجمن
پاسخ : مسدود شدن حساب بانکی از طرف دادستانی

نوشته اصلی توسط
behtash007
با درود خدمت دوستان
امروز ساعت ۹ شب متوجه شده که نمیتونم هیچگونه تراکنشی انجام بدم و موجودی حسابم رو خالی نشون میداد ، تا اینکه زنگ زدم به بانک بعد از بررسی های که انجام دادن گفتن که حساب شما از طرف دادستانی مسدود شده ، باید به شعبه مربوطه بانک برید و با برگه ای که بهتون میدن به دادستانی برید ودلیل مسدود شدن حساب ببنید چیه ! ، اگه به دادستانی برم حکم جلب یا دستگیری من رو میدن !!؟؟؟ یا فقط با پرداخت جریمه برطرف میشه !
در صورتی که هم حکم جلب برای شما هم صادر شده باشد و این حکم غیابی بوده با با واخواهی این حکم باطل می شود . و در صورت واخواهی به احتمالا هم جلو حساب تو باز کن با تضمین
-
-
July 17th, 2019 00:27
# ADS
-
July 17th, 2019, 01:19

نوشته اصلی توسط
behtash007
با درود خدمت دوستان
امروز ساعت ۹ شب متوجه شده که نمیتونم هیچگونه تراکنشی انجام بدم و موجودی حسابم رو خالی نشون میداد ، تا اینکه زنگ زدم به بانک بعد از بررسی های که انجام دادن گفتن که حساب شما از طرف دادستانی مسدود شده ، باید به شعبه مربوطه بانک برید و با برگه ای که بهتون میدن به دادستانی برید ودلیل مسدود شدن حساب ببنید چیه ! ، اگه به دادستانی برم حکم جلب یا دستگیری من رو میدن !!؟؟؟ یا فقط با پرداخت جریمه برطرف میشه !
سایت شرط بندی داشتی؟
-
-
July 17th, 2019, 08:24

نوشته اصلی توسط
Sohan Roh
سلام ،
شما چرا سعی دارید همه چیز رو کشکی بگیرید ؟!
فکر کنم کوچکترین اطلاعاتی در مورد موارد قضایی ندارید !
جمله خودتون رو در زیر مینویسم:
( تسهیل دسترسی به محتوای مب تذل و مست هجن از طریق ارائه فی لتر شکن و تحصیل مال نامشروع ).
مجازات قضایی بالا چیه ؟
من به علت مشغله کاری زیاد نمیتونم اینجا شما و دیگر دوستان رو توجیه کنم !
لطفا مطالعه بفرمایید.
ممنونم.
مجازاتش رو میدونم ک عنوان اتهامی رو گفتم و کاملا مسلط ب موارد حقوقی و قضایی هستم پس چطور ب خودتون اجازه میدید بفرمایید کوچکترین اطلاعی از موارد قضایی ندارم؟ لطفا قبل اینکه هر جمله ای بنویسید کمی فکر کنید!
مشکل اینجاس ک شما همه چیو تموم شده میدونید و حکم رو هم صادر شده
اونها میتونن هر اتهامی رو بزنن و اول باید ثابت شه ایشون ب قصد تسهیل دسترسی ب اون محتوا وی پی ان فروخته و سو نیت داشته
میتونن دفاع موثر کنن و همون مرحله تحقیقات مقدماتی منع تعقیب بگیرن
چرا فکر میکنید خودتون فقط مطلع هستید و بلدید بقیه بی سواد هستند ک به علت مشغله کاری نمیتونید توجیهشون کنید؟؟؟
ویرایش توسط mrasol : July 17th, 2019 در ساعت 08:28
ارائه سرورهای اختصاصی از هلند و کانادا با پنل کامل و مستقیم
-
تعداد تشکر ها از mrasol به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2019, 10:44

نوشته اصلی توسط
Sohan Roh
سلام ،
شما چرا سعی دارید همه چیز رو کشکی بگیرید ؟!
فکر کنم کوچکترین اطلاعاتی در مورد موارد قضایی ندارید !
جمله خودتون رو در زیر مینویسم:
( تسهیل دسترسی به محتوای مب تذل و مست هجن از طریق ارائه فی لتر شکن و تحصیل مال نامشروع ).
مجازات قضایی بالا چیه ؟
من به علت مشغله کاری زیاد نمیتونم اینجا شما و دیگر دوستان رو توجیه کنم !
لطفا مطالعه بفرمایید.
ممنونم.
بقالیه سر کوچه ماهم یه مدرک حقوق داره عزیزم
یادش بخیر یه زمونی کنکوری بود نه که پول بده مدرک بگیر پز بده
-
تعداد تشکر ها از gdfire به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2019, 18:58
دوست عزیز
اگر فقط یک حساب شما مسدود شده و پول کمی هم داشتید بی خیال بشید و دادسرا نرین...
یکی استفاده از *****شکن هست که جرم نیست
یکی فروش *****شکن هست که جزو مواد مجرمانه محسوب میشه و مجازات داره ( جریمه نقدی و اگر خیلی سختگیر باشه حبس )
طبق ماده 25 قانون جرایم رایانهیی تولید، انتشار یا توزیع یا معامله دادهها یا نرمافزارها یا هر نوع ابزار الکترونیکی که صرفاً به منظور ارتکاب جرائم رایانهیی به کار میروند، جرم محسوب شده و جریمه خاص خود را دارد.
بر اساس آنچه در فصل هفتم قانون جرایم رایانهیی آمده، هر فردی مرتکب اعمالی چون تولید یا انتشار یا توزیع یا معامله دادهها یا نرمافزارها یا هر نوع ابزار الکترونیکی که صرفاً به منظور ارتکاب جرائم رایانهیی به کار میروند، شود و یا این که نسبت به فروش یا انتشار یا در دسترس قرار دادن گذرواژه یا هر دادهای که امکان دسترسی غیرمجاز به دادهها یا سیستمهای رایانهیی یا مخابراتی متعلق به دیگری را فراهم کند، شود به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
- - - Updated - - -
در ضمن قضات در این موارد حکم جلب صادر نمیکنن...
من دو سایتم توسط دادسرا مسدود شد و اصلا دادسرا هم نرفتم و در سامانه خدمات قضایی هم هیچ پرونده ای برام تشکیل ندادن....
اگر خیلی براتون مهمه حساب بانکی و میخواین ببینین تهش قراره چی بشه
وکیل بگیرید تا بره
وکیل رو دیگه بازداشت نمیکنن!! نهایتا بهش میگن شما باید بیاین و وثیقه بذارین تا صدور کیفرخواست
-
-
July 18th, 2019, 01:29

نوشته اصلی توسط
softestan
دوست عزیز
اگر فقط یک حساب شما مسدود شده و پول کمی هم داشتید بی خیال بشید و دادسرا نرین...
یکی استفاده از *****شکن هست که جرم نیست
یکی فروش *****شکن هست که جزو مواد مجرمانه محسوب میشه و مجازات داره ( جریمه نقدی و اگر خیلی سختگیر باشه حبس )
طبق ماده 25 قانون جرایم رایانهیی تولید، انتشار یا توزیع یا معامله دادهها یا نرمافزارها یا هر نوع ابزار الکترونیکی که صرفاً به منظور ارتکاب جرائم رایانهیی به کار میروند، جرم محسوب شده و جریمه خاص خود را دارد.
بر اساس آنچه در فصل هفتم قانون جرایم رایانهیی آمده، هر فردی مرتکب اعمالی چون تولید یا انتشار یا توزیع یا معامله دادهها یا نرمافزارها یا هر نوع ابزار الکترونیکی که صرفاً به منظور ارتکاب جرائم رایانهیی به کار میروند، شود و یا این که نسبت به فروش یا انتشار یا در دسترس قرار دادن گذرواژه یا هر دادهای که امکان دسترسی غیرمجاز به دادهها یا سیستمهای رایانهیی یا مخابراتی متعلق به دیگری را فراهم کند، شود به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
- - - Updated - - -
در ضمن قضات در این موارد حکم جلب صادر نمیکنن...
من دو سایتم توسط دادسرا مسدود شد و اصلا دادسرا هم نرفتم و در سامانه خدمات قضایی هم هیچ پرونده ای برام تشکیل ندادن....
اگر خیلی براتون مهمه حساب بانکی و میخواین ببینین تهش قراره چی بشه
وکیل بگیرید تا بره
وکیل رو دیگه بازداشت نمیکنن!! نهایتا بهش میگن شما باید بیاین و وثیقه بذارین تا صدور کیفرخواست
دوس عزیز تا وقتی برای کسی پرونده تشکیل نشه قاضی دستور مسدودی حساب بانکی نمیده
-
-
July 18th, 2019, 15:34

نوشته اصلی توسط
esmaeil95
دوس عزیز تا وقتی برای کسی پرونده تشکیل نشه قاضی دستور مسدودی حساب بانکی نمیده
قطعا همینطوره
ولی در این موارد شاکی خصوصی نیست
بلکه جرایم عمومی هستش و شاکی هم یا دستگاه های انتظامی و امنیتی مثل پلیس فتا هستن
یا خود دادستانی هستش ...
بنده شکایت خصوصی داشتم ملزم به رفتن بودم
هیچ راهی نداشت
ولی دو بار از طرف خود دادستانی و دادسرا پرونده تشکیل شد که نهایتا سایت رو مسدود کردن و حتی یه احضاریه هم نیومد
-
-
July 21st, 2019, 10:25
بله در این جور مواقع که شما شاکی داشته باشید می تونه با تعهد مقداری پول معادل وجهی که ادعا داره ، حساب شما رو مسدود کنه
دادگاه که برگزار شد اگر حق با اون باشه هزینه از حساب شما کسر میشه
اگر حق با شما باشه از اون طرف ضرر و زیان دریافت میشه
-
-
July 21st, 2019, 12:33
عضو انجمن
اتفاق خاصی نمیفته شما برو نهایت جریمت میکنن. نری نمیان سراغت ولی هر چی حساب خودت و بچت داشته باشین مصدود میکنن.
پس در نتیجه برو جریمه بده خودت راحت کن.
شاکی خصوص هم داشتی یه پولی بهش بدی رضایت بگیری تمومه.
ویرایش توسط salar123-user8 : July 21st, 2019 در ساعت 12:36
-
-
July 21st, 2019, 12:49
از درگاهی استفاده کردید ؟؟؟ یا فیشینگ صورت گرفته؟
-