نقل قول نوشته اصلی توسط Sohan Roh نمایش پست ها
با سلام و احترام ،

اقا من بحث قضایی نمیخوام اینجا بکنم ، چون هم پیچیده است و هم وقت دوستان گرفته میشود!

هزار بار تو این انجمن گفته شده ، دور کار خلاف و مخالف قانون رو خط بکشید و برای چند هزار تومان آینده خودتون رو تباه نکنید.

کو گوش شنوا و نمونشم شما !

اگر حسابتون واقعا به دستور قاضی مسدود شده ، کارتون بیخ پیدا کرده و فقط خدا بهتون رحم کنه.

ممنونم.
امروز به بانک رفتم گفتن که از طرف دادستانی کل کشور حسابتون مسدود شده باید تهران برید و اونجا مشکل بهتون میگن
ضمن اینکه من امروز به بخش جرایم فضای مجازی قویه قضایه تماس گرفتم منشی یا هرکسی که پشت خط بود بعد از پرسیدن ادرس و شماره موبایل از من خواست که شماره کرافت یا همون شماره پرنده براشون بخونم بعد گفت که یک ربع دیگه تماس بگیرم مجدد تماس گرفتم گفتن که ما بررسی میکنیم و باهاتون تماس میگیریم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط dertgtr نمایش پست ها
فوقش جریمه هست نگران نباش

امروز به بانک رفتم گفتن که از طرف دادستانی کل کشور حسابتون مسدود شده باید تهران برید و اونجا مشکل بهتون میگن
ضمن اینکه من امروز به بخش جرایم فضای مجازی قویه قضایه تماس گرفتم منشی یا هرکسی که پشت خط بود بعد از پرسیدن ادرس و شماره موبایل از من خواست که شماره کرافت یا همون شماره پرنده براشون بخونم بعد گفت که یک ربع دیگه تماس بگیرم مجدد تماس گرفتم گفتن که ما بررسی میکنیم و باهاتون تماس میگیریم