-
July 15th, 2019, 19:20
عضو انجمن
پاسخ : قانون جدید اینترنت مخابرات؟؟؟
سلام
من دو هفته پیش شکایت کردم
از مخابرات تهران زنگ زدن توضیح دادم مشکل رو بعد گفت 5 دقیقه دیگه بهت زنگ میزنیم؛ خلاصه زنگ زدن و گفتن والا ما خودمونم تعجب میکنیم این چه قانونیه آخه !!!!! حتی خودشونم نمیدونستن چیه، بعد به من حق رو دادن و خداحافظی کردن 
زکات علم نشر آن است . حضرت علی (ع)
-
-
July 15th, 2019 19:20
# ADS
-
July 15th, 2019, 19:31

نوشته اصلی توسط
gdfire
75 گیگه...
-
تعداد تشکر ها از sonly به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2019, 19:43

نوشته اصلی توسط
wapmaster
سلام
من دو هفته پیش شکایت کردم
از مخابرات تهران زنگ زدن توضیح دادم مشکل رو بعد گفت 5 دقیقه دیگه بهت زنگ میزنیم؛ خلاصه زنگ زدن و گفتن والا ما خودمونم تعجب میکنیم این چه قانونیه آخه !!!!! حتی خودشونم نمیدونستن چیه، بعد به من حق رو دادن و خداحافظی کردن

خب نگفتن تهش که چی درست میشه یا نه؟
اخه احمقانه اس من سرویس خریدم 50 تومن ، حالا حجمش رو مصرف کردم می گن جریمه ات 59 تومن :| با چه استدلالی
یا اون خرید ترافیک اضافه : 50 گیگ ترافیک بین الملی 85 هزار تومنه ، بعد اون سرویسی که خریدم 90 گیگ بین المل 50 تومنه :|
زور داره خدا وکیلی
-
-
July 15th, 2019, 19:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
اشکان
خب نگفتن تهش که چی درست میشه یا نه؟
اخه احمقانه اس من سرویس خریدم 50 تومن ، حالا حجمش رو مصرف کردم می گن جریمه ات 59 تومن :| با چه استدلالی
یا اون خرید ترافیک اضافه : 50 گیگ ترافیک بین الملی 85 هزار تومنه ، بعد اون سرویسی که خریدم 90 گیگ بین المل 50 تومنه :|
زور داره خدا وکیلی
درست شه ؟!!!!
دقیقا، منم گفتم شما راننده تاکسی هستید و از میدان آزادی تا تجریش میگیری 20 هزار تومن، دیگه شما پولتو گرفتی به تو هیچ ربطی نداره من وسط راه بخوام پیاده شم! گفتم اینترنت هم همینطور شاید من بخوام دو روزه تمومش کنم، حتی شکایت دیگه ثبت کردم برای پشتیبانی 55 دقیقه منتظر موندم تا پاسخ دادن. خلاصه کم و کسری نزاشتم، سامانه 195 هم واقعا دمشون گرم گفتن هرچی گفتن سریع به ما زنگ بزن پیگیری کنیم .ولی من میدونستم بی نتیجست دیگه ادامه ندادم .
-
-
July 15th, 2019, 19:52
عضو جدید
عجب بحثی !!!
ولی تو مملکتی که حجم ۱ گیگ نت از ۱ لیتر بنزین با ارزشتر (گرونتره )باید خودمونو دار بزنیم :|
-
-
July 15th, 2019, 20:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
wapmaster
درست شه ؟!!!!
دقیقا، منم گفتم شما راننده تاکسی هستید و از میدان آزادی تا تجریش میگیری 20 هزار تومن، دیگه شما پولتو گرفتی به تو هیچ ربطی نداره من وسط راه بخوام پیاده شم! گفتم اینترنت هم همینطور شاید من بخوام دو روزه تمومش کنم، حتی شکایت دیگه ثبت کردم برای پشتیبانی 55 دقیقه منتظر موندم تا پاسخ دادن. خلاصه کم و کسری نزاشتم، سامانه 195 هم واقعا دمشون گرم گفتن هرچی گفتن سریع به ما زنگ بزن پیگیری کنیم .ولی من میدونستم بی نتیجست دیگه ادامه ندادم .
جالبه منم از مخابرات مجبورم نت اشغالشون رو تحمل کنم ولی هنوز برا من این قضیه پیش نیومده یعنی دقیقا همین امروز هم یک ماهه خریدم و روزهای باقی مونده رو سوزوندم . از قرار معلوم برا همه استانها هنوز این قضیه باجگیری اعمال نشده . احتمالا ماه بعد منم گرفتار د ز د ی شون میشم !
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
July 15th, 2019, 20:46
عضو انجمن
ویرایش توسط wapmaster : July 15th, 2019 در ساعت 20:54
-
-
July 15th, 2019, 20:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
wapmaster
بنظرم حجم بالا خریداری میکردی خیلی به نفعت بود .
از بدشانسی بعد تمدید تاپیک رو دیدم
مشکلی نیست فوقش کوچ می کنیم رایتل یا ایران سل . چون در اون صورت دیگه فرقی نمی کنه و نت اشغال مخابرات با نت سیم کارتی هزینه اش یکی در میاد ! از بدبختی رو فیبر نوری هم هستیم و مجبوریم به نت اشغال مخابرات !
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
July 15th, 2019, 21:00

نوشته اصلی توسط
wapmaster
نه هنوزم همونه تازه برا من شد الان 60 هزار تومن :|
فک کنم زیر سه روز رو شامل این قانون نکردن
-
-
July 15th, 2019, 22:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dertgtr
از بدشانسی بعد تمدید تاپیک رو دیدم

مشکلی نیست فوقش کوچ می کنیم رایتل یا ایران سل .
چون در اون صورت دیگه فرقی نمی کنه و نت اشغال مخابرات با نت سیم کارتی هزینه اش یکی در میاد ! از بدبختی رو فیبر نوری هم هستیم و مجبوریم به نت اشغال مخابرات !
دقیقا با این وجود اینترنت ایرانسل و همراه اول خیلی بصرفه هستن فقط باید مدیریت کنی دیگه
مثلا دانلودهاتو بزاری واسه 2 شب به بعد تا 12 ظهر .میتونی حجم شبانت یا صبحانت بخری .وبگردی و کاراتو هم 12 به بعد انجام بدی .
هرجور حساب میکنم با این وضع مخابرات تو ضرریم .تو این تقریبا دو هفته من حدود 40 هزار تومن نت اضافه خریدم .
-