-
July 15th, 2019, 00:09
مسدود شدن حساب بانکی از طرف دادستانی
با درود خدمت دوستان
امروز ساعت ۹ شب متوجه شده که نمیتونم هیچگونه تراکنشی انجام بدم و موجودی حسابم رو خالی نشون میداد ، تا اینکه زنگ زدم به بانک بعد از بررسی های که انجام دادن گفتن که حساب شما از طرف دادستانی مسدود شده ، باید به شعبه مربوطه بانک برید و با برگه ای که بهتون میدن به دادستانی برید ودلیل مسدود شدن حساب ببنید چیه ! ، اگه به دادستانی برم حکم جلب یا دستگیری من رو میدن !!؟؟؟ یا فقط با پرداخت جریمه برطرف میشه !
ویرایش توسط behtash007 : July 15th, 2019 در ساعت 01:42
-
تعداد تشکر ها از behtash007 به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2019 00:09
# ADS
-
July 15th, 2019, 00:33
عضو انجمن
پاسخ : مسدود شدن حساب بانکی از طرف دادستانی
بستگی داره جرمتون چی باشه !
-
-
July 15th, 2019, 00:39
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
behtash007
با درود خدمت دوستان
امروز ساعت ۹ شب متوجه شده که نمیتونم هیچگونه تراکنشی انجام بدم و موجودی حسابم رو خالی نشون میداد ، تا اینکه زنگ زدم به بانک بعد از برررسی های که انجام دادن گفتن که حساب شما از طرف دادستانی مسدود شده ، باید به شعبه مربوطه بانک برید و با برگه ای که بهتون میدن به دادستانی برید ودلیل مسدود شدن حساب مطلع بشید ، اگه به دادستانی برم حکم جلب یا دستگیری من رو میدن !!؟؟؟ یا فقط با پرداخت جریمه برطرف برطرف میشه !
درود
بانک ساعت 9 شب پاسخگو بودن ؟
-
تعداد تشکر ها از mobtakeran به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2019, 01:09

نوشته اصلی توسط
mobtakeran
درود
بانک ساعت 9 شب پاسخگو بودن ؟
بله تماس گرفتم جواب دادن
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
a1994n1373
بستگی داره جرمتون چی باشه !
فروش قند شکن ، خیلی وقته اینکارو میکنم , چرا یکدفعه حسابم مسدود شده !
-
-
July 15th, 2019, 01:25
عضو انجمن
برای اطمینان با خودتون سند یا جواز کسب یا کسی که فیش حقوقی داره ببرین که اگه خواستن بازداشت کنن بتونین بیاین بیرون.
ولی چون ابلاغیه و چیزی واستون نیومده بازداشتی انجام نشه فعلا
-
-
July 15th, 2019, 02:07
عضو جدید
با چند نفری که اقدام به فروش ف/لت ر شک ن میکردند آشنایی داشتم قبلا که حتی مبالغ هنگفتی تو حساب هاشون بوده ولی خب بعد از دادن یه تعهد هم خودشون و هم پول رو آزاد کردند و کار به بازداشت نکشیده
اما خب روال های اداری و قانونی ما هر روز عوض میشه معلوم نیست چی در انتظارتون باشه
-
-
July 15th, 2019, 02:23

نوشته اصلی توسط
Sajjad331
با چند نفری که اقدام به فروش ف/لت ر شک ن میکردند آشنایی داشتم قبلا که حتی مبالغ هنگفتی تو حساب هاشون بوده ولی خب بعد از دادن یه تعهد هم خودشون و هم پول رو آزاد کردند و کار به بازداشت نکشیده
اما خب روال های اداری و قانونی ما هر روز عوض میشه معلوم نیست چی در انتظارتون باشه
بنظرتون ارزش داره پیگیر باشم ! مبلغی که تو حسابم بوده خیلی زیاده نبوده ، بعد از پیگیری اوضاع خرابتر نشه بخاطر مبلغی که مسدود شده !!؟
-
-
July 15th, 2019, 03:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
behtash007
با درود خدمت دوستان
امروز ساعت ۹ شب متوجه شده که نمیتونم هیچگونه تراکنشی انجام بدم و موجودی حسابم رو خالی نشون میداد ، تا اینکه زنگ زدم به بانک بعد از بررسی های که انجام دادن گفتن که حساب شما از طرف دادستانی مسدود شده ، باید به شعبه مربوطه بانک برید و با برگه ای که بهتون میدن به دادستانی برید ودلیل مسدود شدن حساب ببنید چیه ! ، اگه به دادستانی برم حکم جلب یا دستگیری من رو میدن !!؟؟؟ یا فقط با پرداخت جریمه برطرف میشه !
دادستانی حساب بانکیتونو از کجا اورده؟ درگاه مستقیم و به اسم خودتون بوده یا واسط هست؟
-
-
July 15th, 2019, 03:52

نوشته اصلی توسط
behtash007
بنظرتون ارزش داره پیگیر باشم ! مبلغی که تو حسابم بوده خیلی زیاده نبوده ، بعد از پیگیری اوضاع خرابتر نشه بخاطر مبلغی که مسدود شده !!؟
حتما سریعا پیگیری کنید در صورت عدم پیگیری به صورت غیابی براتون حکم میبرن چون نرفتین کلا هرچیزی باشه اشد رو در نظر میگیرن
1-احتمال داره به دلیل این باشه کسی پول فیشینگ براتون زده بده
2- احتمال داره توسط فتا واحد ناجا رصد شده باشید و برای فروش *** براتون پرونده درست کرده باشن
که در این صورت نگران نباشید با یک وکیل مطلع صحبت کنید با یه جریمه 3-4 تومنی حل میشه
-
-
July 15th, 2019, 04:10

نوشته اصلی توسط
Sajjad331

نوشته اصلی توسط
miladtnt
دادستانی حساب بانکیتونو از کجا اورده؟ درگاه مستقیم و به اسم خودتون بوده یا واسط هست؟
احتمالا این موضوع برمیگرده به قبل از درگاه بانکی که بصورت کارت به کارت انجام میدادم یک هفته بیشتر نیست که درگاه دارم درگاه واسطی هستش که با نوع فعالیت ما کار میکنه سوال اینجاست که من یکساله بصورت کارت به کارت کار میکنم حسابم مسدود نشده یک هفته است که درگاه دارم حسابم مسدود شده
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Sajjad331

نوشته اصلی توسط
esmaeil95
حتما سریعا پیگیری کنید در صورت عدم پیگیری به صورت غیابی براتون حکم میبرن چون نرفتین کلا هرچیزی باشه اشد رو در نظر میگیرن
1-احتمال داره به دلیل این باشه کسی پول فیشینگ براتون زده بده
2- احتمال داره توسط فتا واحد ناجا رصد شده باشید و برای فروش *** براتون پرونده درست کرده باشن
که در این صورت نگران نباشید با یک وکیل مطلع صحبت کنید با یه جریمه 3-4 تومنی حل میشه
البته هنوز هیچ احضاریه ای برای من صادر نشده
ممکنه پرونده درست کرده باشن!
-