اول از همه kaspersky من چند ساله دارم استفاده میکنم و عالیه و پیشنهادمم همین kaspersky هست
بعد این، بیت دفندر و نورتون خوبه ،بقیه رو به نظرم استفاده نکن
اول از همه kaspersky من چند ساله دارم استفاده میکنم و عالیه و پیشنهادمم همین kaspersky هست
بعد این، بیت دفندر و نورتون خوبه ،بقیه رو به نظرم استفاده نکن
آنتی ویوروس اف سکیور f-secure
قدرتمند و سبک با تکنولوژی هوش مصنوعی
بهترین کار نصب نکردن انتی ویروس هست . من از موقعی که سیستم داشتم 1 بار هم انتی ویروس نصب نکردم هیچ مشکلیم برام پیش نیومده . بابا خوده انتی ویروسا ویروسن بیخیال به حالت عادی ادامه بدین :|
هیچی انتی ویروس بیخودی فقط سنگین میکنه
وبروس دیدم از فلش منتقل میشه به سیستم و تصاویر و فایل ها رو پاک میکنه بعد بگید ضد ویروس لازم نیست !
GData رو بررسی کن. عالیه
nod 32 آنتی ویروس خوبیه و لاینسنزای یه ماهه رایگانشم واسه update تو گوگل هست اگه سرچ کنی
درب اتوماتیکراهبندکرکره اتوماتیکجک پارکینگیدرب اتوماتیک شیشه ایراهبند اتوماتیکدرب زیرسقفیکرکره پنجره ایقفل پارکینگراهبند ستونیداک لولرکرکره شفافرول گیتردرب ریلی اتوماتیکدرب اتوماتیک پارکینگدرب اتوماتیک صنعتی سریع السیر
سلام کسپرسکی انتی ویروس قوی و خوبی هست اکثر ارگان ها ی دولتی از این انتی ویروس استفاده میکنن .
سلام
بهترین آنتی ویروس در دو سال اخیر آنتی ویروس F-Secure هستش. این ضدویروس با هوش مصنوعی خود، میتواند یادگیری مستمر داشته و خود را به روز کند. بعد از اون کسپرسکی و بیت دیفندر خیلی قابلتی و امکانات خوبی دارن.
اگر برای شما سبکی و کارایی در اولویت هست، میتونید از eset smart security استفاده کنید، دارای فایروالِ قوی هست (خصوصا در حالت intractive) و به صورت روزانه هم آپدیت میشه،
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)