تعرفه 80 تومنی میشه برق کشاورزی .قیمت برق با (تعرفه ۸۰ تومان برای هر کیلووات) و اشتراک ۱۰۰ آمپر ۳ فاز را در اختیار دارم ( قیمت برقش هم برام محاسبه کنید ممنون)
شما با 40 میلیون سرمایه و برق 100 آمپری میتونید به نتیجه زیر برسید
ماینر m3 ماهی 8 تا 11 تومن سود - مصرف برق صد آمپر 8 دستگاه
ماینر t9 ماهی 7 تا 9 تومن سود - مصرف برق 6 دستگاه 45 آمپر
ماینر های سری e (e9.3 , e9i , e10) ماهی 6 تا 8 تومن - 3تا 4 دستگاه 25 تا 35 آمپر
s9 ماهی 4.5 تا 5 تومن - 3 دستگاه 20 آمپر
s17 بازگشت سرمایه اش طولانی هست و اقتصادی نیست اصلا ، ریسک نگه داری یک دستگاه هم دارید (از لحاظ سوختن هشبورد ، کنترل برد )من خودم دارم ماین میکنم و بین همه دستگاها گشتم.
یا s9j بگیرید که 14.5 تراهش میده .
یا s17 بگیرید که 55 ترا هتش میده و مصرف برقش اندازه 2 تا s9 هست !
بطور مثال شما اگر طی یک نوسان برق یک هشبورد s9 بسوزه 2 میلیون خرجشه اما مال s17 زیر 20 تومن نیست !
در کل باید یک ترید آف بشه روی میزان سرمایه و میزان آمپر اما بطور کلی بازگشت سرمایه دستگاهها بصورت زیر هست
m3 سریعترین بازگشت سرمایه 5 ماه ، پر مصرف ، کم بازده ، ارزان
e9.3 , e9i بازگشت سرمایه 6 ماهه ، شرکت سازنده نچندان معتبر (نسبت به bitmain)
s9 بازگشت سرمایه 7 ماهه ، دستگاه استاندارد شرکت سازنده معتبر
s11 , t17 , s17 دستگاههای بازده بالا(نسبت به مصرف برق) ، بازگشت سرمایه بیشتر از 8 ماه !
اگه سرمایه زیادی داشته باشید این درسته ، توی کوتاه مدت (بازه های چند هفته ای ) میشه روی جهش های حدودا ده درصدی بیت کوین سود خوبی کرد ! اما اگر سود خوبی میخواید سرمایه خوبی میخواد با 40 تومن اصلا به صرفه نیست !
ماین سودی توش نیست با این سرمایه کم جاش تحلیل تکنیکال اگر یاد بگیرید و با این سرمایه بخرید و سال بعد بفروشید سود بهتری میده
تقصیر شما نیست ، تا پارسال با 40 تومن میشد دو تا پراید خرید الان یکی رو به زور میشه خریدناامید شدیم سرمایه کم "" فکر میکردم خیلی داریم ""![]()